fbpx

Popraznično čiščenje in čas zaobljub

Novice

Kako in kje začeti? Poznate naravna čistila za telo iz narave?

čiščenje

čiščenjePriznajte, da ste si lanskega decembra pošteno privoščili. Vse lepo in prav, se tudi spodobi. Nazdravljali smo s prijatelji, okusili čudovite potice naših babic,uživali v slastnih večerjah in druženjih. Vse sladkosti in opojnosti, ki smo jih seveda v pretirani količini zaužili pa nam nagajajo v različnih oblikah… Nekaterim se poznajo dodatni kilogrami, drugim nekoliko peša odpornost, spet tretjim se je spremenila krvna slika, predvsem pa se nam praznično uživaštvo pozna na počutju! In kaj sedaj? Čas je za čiščenje. Telesa. Podprite organe, ki so telesni filtri. Očistite se strupov in okrepite za nove izzive. Kako in kje začeti? Poznate naravna čistila za telo iz narave?

Linija prehranskih dopolnil vam priporoča naslednje izdelke. Katerega boste izbrali?

SilymarinSilimarin z regratom in artičoko-za zdravje in čiščenje jeter

Ekstrakt pegastega badlja

 • ščiti in regenerira jetra
 • ohranja zdrava jetra
 • podpira dobro funkcijo jeter

Silimarin, poznan tudi kot Pegasti badelj je dobro poznano in cenjeno zelišče.

Podpira in ohranja normalno in zdravo funkcijo jeter. Regrat in artičoka sta dodana za dodatno delovanje pegastega badlja.

ChlorellaChlorella-za čiščenje organizma in krepitev imunskega sistema

 • enocelična modrozelena alga
 • pomaga k normalnemu delovanju črevesja
 • za zdravje prebave in jeter
 • antioksidantno delovanje
 • krepi imunski sistem

Chlorella je enocelična sladkovodna mikroalga, ki vsebuje veliko količino klorofila. Celulozna mikrovlakna algine celične stene, so posebej obdelana, tako da zagotavljajo boljšo prebavljivost in pripomorejo k urejeni prebavi.

Tekoči klorofilTekoči klorofil-zelena molekula zdravja

Trojna moč vitaminov in mineralov za:

 • krepitev imunskega sistema
 • čiščenje organizma
 • svež zadah
 • naraven okus mete

Klorofil je edinstvena učinkovina, ki je prisotna v vseh zelenih rastlinah. Je pigment, ki daje rastlinam značilno zeleno barvo. Klorofil absorbira svetlobo potrebno za fotosintezo, le-ta pa ohranja rastlino živo. Uporablja postopek sončne energije, ki jo pretvarja v kemično energijo. Je vodotopen izvleček, pridobljen izključno iz rastline Alfalfa (lucerna, Medicago sativa) z naravno ekstrakcijo.

Chloroplasts isolated on blackObroč klorofila je po zgradbi enak hemu, ki je aktivni del molekule hemoglobina. Hem namesto magnezijevega iona vsebuje železov ion. Klorofil sodeluje pri stimulaciji krvnega obtoka ter oskrbo s kisikom.

Izdelki Hiše zdravja so na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju ter spletni trgovini www.hisa-zdravja.si.

Za posvet in informacije pokličite brezplačno telefonsko številko 080 80 12 ali obiščite promocije in degustacije znašimi strokovnimi sodelavci na prodajih mestih.

Bimedia d.o.o., Hiša zdravja, Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana

   now

Brezplačna telefonska številka: 080 80 12

Oglasno sporočilo


Sledite nam