fbpx

Pomoč pri plačilu z Moneto

Zanimivo

Če želite plačilo letne članarine v Zavodu Med.Over.Net urediti preko Mobitel-ove Monete, izberite možnost: plačilo z uporabo Mobitelove monete. Sistem Moneta vas bo vodil skozi enostaven postopek plačila. Najprej morate vpisati telefonsko številko svojega mobilnega telefonskega aparata, na katero boste prejeli SMS s posebnim geslom (številka), kliknite na gumb “Geslo”. Geslo, ki ste ga prejeli […]

Če želite plačilo letne članarine v Zavodu Med.Over.Net urediti preko Mobitel-ove Monete, izberite možnost: plačilo z uporabo Mobitelove monete.

Sistem Moneta vas bo vodil skozi enostaven postopek plačila.

Najprej morate vpisati telefonsko številko svojega mobilnega telefonskega aparata, na katero boste prejeli SMS s posebnim geslom (številka), kliknite na gumb “Geslo”.

Geslo, ki ste ga prejeli z SMS-om, vpišite v okence, po potrebi ponastavite podatke o veljavnosti seje in opozorilo pri plačilu zneska nad izbrano vrednostjo ter nadaljujte s klikom na gumb “Vhod”.

Če je bilo plačilo uspešno, vam bo naša spletna stran prikazala potrditev plačila.

Postopek plačila zaključite s klikom na “Zaključi sejo” v informativnem oknu, ki vam tudi izpiše, koliko je bilo porabljeno.

 

Na sliki: Obrazec za plačilo

B3F6E128-740D-11E1-BF24-D43D65B94067


Sledite nam