fbpx

Pomoč pri preobremenitvah v šoli in pri delu

Novice

Kako otroku zagotoviti čim lažje prebroditi težavna obdobja v šoli pri učenju ter sebi pri delu in vsakodnevnih obveznostih?

V sodobnem življenju so vse pogostejša duševna in čustvena stanja, kot so stres, oslabljena zmožnost pozornosti in zbranosti, psihofizična utrujenost, razdražljivost in nejevolja, pa vse do prave depresije in duševne izčrpanosti. Tudi otroci vseh starosti so pogosto izpostavljeni vse večjim pritiskom in preobremenitvam, ki jo od njih zahtevajo vse bolj zahtevne šolske in obšolske dejavnosti.

nutri-max-2Kako otroku zagotoviti čim lažje prebroditi težavna obdobja v šoli pri učenju ter sebi pri delu in vsakodnevnih obveznostih?

Vitamin B12dragocen vitamin, ki prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, igra vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, pa pri delovanju imunskega sistema in nenazadnje, pomembno lajša utrujenost in izčrpanost, ki sta pogosti posledici tudi stresnega vsakdana.

Klamatska alga KlamathRW®max je bogat rastlinski vir naravnega, organskega vitamina B12, ki se v telesu popolnoma absorbira.

Klamatska alga KlamathRW®max – »čudež« iz jezera Klamath

Klamatska alga oz. AFA (Aphanizomenon flos aquae) je modrozelena alga, negojena in raste divje v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon. Raste divje v optimalnem okolju, ki ji omogoča, da se razvije v resnično pomembno hranilo.

Nenehno dotekanje vode z enega najviše ležečih aktivnih vulkanskih področij na svetu zagotavlja jezeru Klamath edinstven vir čiste, z minerali obogatene vode. Ta čudovita zaloga naravnih mineralov in velika možnost za fotosintezo (300 sončnih dni v letu in mrzle zime) sta glavna razloga, da so alge AFA za mnoge najbogatejša hrana na planetu. Klamatsko algo zato upravičeno imenujejo tudi »superhrana«.

KlamathRW®max proizvajalca Nutrigea predstavlja doslej najboljšo formulo iz klamatske alge, ker je alga predelana po hladnem refrakcijskem postopku (Refractance Window® – RW®) na zelo nizki temperaturi –pod 30 stopinj Celzija, kjer se maksimalno ohranijo hranilne snovi. Proces Refractance Window je bil v primerjavi z drugimi metodami za sušenje, uveden na podlagi znanstvenih študij. Certifikati zagotavljajo kakovost in čistost, ekološko neoporečno pridelavo in predelavo.

Klamatska alga KlamathRW®max je bogata tudi z ostalimi vitamini B in železom:

–      nutri-max-3Vitamin B1 prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
–      Vitamin B3 prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema.
–      Vitamin B5 prispeva k umskim zmogljivostim, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.
–      Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, vlogo pri prenosu kisika v telesu, vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Klamatska alga po kakovosti presega vse druge alge, saj vsebuje veliko število biološko aktivnih snovi, ki imajo pozitiven učinek na človeški organizem.

Številne znanstvene raziskave so potrdile ugoden vpliv klamatske alge Klamath RW®max na človeški organizem.

Prehranska dopolnila iz klamatske alge

KlamathRW®max kapsule

100%  klamatska alga KlamathRW®max

klamath-kapsule

 

Bogat vir vitaminov in mineralov.
Za splošno dobro počutje!
Bogat vir energije!

Izdelek KlamathRWmax je odlična prehranska podpora tudi otrokom v šolskem obdobju, ko je njihova potreba po energiji največja.

KlaMax kapljice

klamax-1

Klamatska alga s Klamin®-om in korenino alpskega rožnega korena (Rhodiola rosea)

Hrana za možgane!
Dvojna moč delovanja!

Rhodiolo Roseo uporabljajo že tisočletja. Ugotovili so, da koren te rastline vsebuje edinstvene spojine, imenovane adaptogeni, ki omogočajo organizmu, da se brani pred škodljivimi stresorji. Stari Rimljani in Grki so rastlino uporabljali proti utrujenosti, Vikingi za povečanje delovne storilnosti, Eskimi in Laponci pa so jo žvečili za povrnitev moči po večdnevnem napornem lovu. Tudi prebivalci Sibirije in Daljnega vzhoda so korenino pogosto uživali, predvsem za povečanje vzdržljivosti.

Patentirana formula iz klamatske alge Klamin® vsebuje edinstvene molekule, tudi feniletilamin (PEA). PEA je naravno prisotna v človeškem telesu, še posebej v naših možganih. Organizem jo proizvaja v večji količini kadar smo zaljubljeni in srečni, zato ji nekateri pravijo tudi »molekula ljubezni«. Raziskave kažejo na pomanjkanje PEA v mnogih nevroloških motnjah.  V Klaminu® je ohranjenih veliko hranil, ki so nevrološko zelo pomembne.

Kmalu tudi NutriMax
Klamatska alga s Klamin®-om patentirano formulo iz klamatske alge

NutriMax180a

Bogat  vir  vitaminov in mineralov, še posebej vitamina B12.
Za krepitev telesa.
Pri vsakodnevnih preobremenitvah!

Oglasno sporočilo 


Sledite nam