Pomlad v objemu narave

anonimni uporabnik, 08. april 2015
Ostalo

Pomlad Kranjsko Goro ovije v tople sončne žarke in tako postane odlično izhodišče za sprehode v naravi, kolesarjenje (kolesarska pot vodi vse od Mojstrane do Rateč in v sosednjo Italijo) …

Pomlad Kranjsko Goro ovije v tople sončne žarke in tako postane odlično izhodišče za sprehode v naravi, kolesarjenje (kolesarska pot vodi vse od Mojstrane do Rateč in v sosednjo Italijo) ter odkrivanje ponudbe po okoliških vaseh (muzeji, kulturne prireditve …). Veriga hotelov Hit holidays Kranjska Gora pa doda še vse preostale manjkajoče elemente za popoln oddih.

kranjska-gora

Med spomladanskimi prazniki bo v hotelih Hit holidays veselo. Otroci se bodo lahko udeležili najrazličnejših kreativnih delavnic, se zabavali v mini klubu, se srečali s Kekcem in skupaj s starši ter v spremstvu animatorjev spoznavali Kranjsko Goro v soju bakel. Za čas prvomajskih počitnic so v hotelih Hit holidays Kranjska Gora pripravili poseben paket, ki poleg polpenziona vključuje še ogled enega izmed lokalnih muzejev, vožnjo po poletnem sankališču Besna Pehta in poletnem toboganu Bedančeva drča, kopanje v bazenih, najem dvorane za squash in bogat animacijski program.

Preživite svoj oddih aktivno in spoznajte tudi ponudbo okoliških vasi, kamor se lahko odpravite kar s kolesom in pri tem obiščete katerega od muzejev (Planinski, Liznjekova hiša, Kajžnkova domačija), se povzpnete do katerega od slapov (Martuljški, Nadiža, Peričnik), si ogledate zanimiv izvir Save v Zelencih ali pa povzpnete na Peč, tromejo med Italijo, Avstrijo in Slovenijo.

wellnes

Ponudbo hotelov dopolnjujejo kar trije wellness centri (v hotelih Kompas, Ramada Resort Kranjska Gora ter Špik) in so na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v bazenu ali si privoščiti katero izmed neg obraza ali telesa.
Vodni park Aqua Larix se razprostira na 400 m2 vodnih površin s hidrozračno masažo in zračnimi gejzirji, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom in bazenom za najmlajše. V hotelu Špik pa zaplavate lahko v Svetu vode, ki ga na 250 m2 vodnih površin sestavljajo sprostitveni bazen, plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali.

Druzina-bazen

Posebnost wellness ponudbe v hotelu Špik  je Alpski wellnes, ki s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) ter pomočjo alternativnih metod (barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna) uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

savna

Odlična kulinarična ponudba, katera se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli in Oštarijo pa še doda piko na i vašemu oddihu.

Spomladi pa bodo nadaljevali tudi s serijo kulinaričnih večerov. 9. maja bo v hotelu Ramada Hotel & Suites za vas kuhal chef Igor Jagodic, ki je svoje kuharsko znanje med drugim izpopolnjeval tudi pri slovitem Reneju Redzepiju iz Nome, trikratne zaporedne zmagovalke seznama 50 najboljših restavracij sveta. Igor je danes eden najbolj dovršenih kuharjev pri nas, v kar se boste lahko prepričali v Kranjski Gori.

Zakaj ne bi letos naredili nekaj zase in se odpravili na počitnice v kraj z dolgoletno tradicijo in prepoznavnostjo po zdravilni klimi? Sprehodi v naravi,  posedanje po hotelskih terasah z izjemnimi pogledi na vrhove Julijskih Alp in ob odličnih dobrotah Sladke Julije (lastna blagovna znamka sladic) pa bodo dodali piko na i vašim počitnicam.

Jasna-LQ1

Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

Informacije na: www.hitholidays.si[email protected] in brezplačni telefonski številki: 080 88 30.

 Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,668
28.03.2024 ob 13:43
112,966
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close