fbpx

Poletje brez očal in leč

Novice

Izkoristite neverjeten poletni popust v optical expressu. Najboljša tehnologija po ugodnih cenah.

Najboljša tehnologija po ugodnih cenah

Ne dovolite, da vam še eno poletje kali ubadanje z dioptrijskimi očali in lečami. Dočakajte morje pripravljeni in si omogočite doslej najbolj sproščeno poletje z lasersko korekcijo vida v Optical Expressu – vodilni evropski skupini v refrakcijski kirurgiji.

Za vas smo pripravili neverjeten poletni popust! Če se boste odločili za lasersko korekcijo vida do 31. avgusta 2014, boste dobili dodatnih 10% popusta za vse metode laserske korekcije vida. Če pa na poseg pripeljete prijatelja, soprogo, fanta ali kogar koli izberete, bosta oba dobila možnost opravljanja laserske korekcije vida z dodatnih 15% popusta na že znižane cene.

Tako lahko privarčujete tudi do skoraj 400 EUR po osebi!

Z denarjem, ki ste ga privarčevali pri posegu, pa lahko odpotujete na poletne počitnice ter uživate z novim, bistrim pogledom v svet.

ljeto

Optical Express center v Zagrebu je vodilni v Evropi za lasersko korekcijo vida. Kirurgi iz Optical Expressa smo pionirji v refrakcijski kirurgiji na Hrvaškem. V Optical Expressu smo edini uporabniki tehnologije za lasersko korekcijo vida v centralnem in vzhodnem delu Evrope, ki jo je odobrila tudi NASA za astronavte, ter opravljamo posege s femtosekundnim laserjem, popolnoma brez uporabe zastarele metode z izdelavo pokrova.

Razen z vrhunsko tehnologijo, v Optical Expressu izstopamo tudi z ogromnimi izkušnjami – več kot dva milijona posegov laserske korekcije vida, konstantnimi naložbami v izobraževanje kirurgov in osebja, ter vztrajanju na odličnosti v vsakem segmentu poslovanja.

Prepričajte se o vrhunskem tretmaju in kliničnih izkušnjah v Optical Express-u.

Gre za resnično idealno priložnost, da za ugodno ceno izkoristite prednosti najsodobnejše tehnologije.

Nikar ne izpustite te priložnosti in se naročite za pregled tako, da pokličete številko 00 385 1 5625 450 ter se pridružite milionom po vsem svetu, ki že uživajo v blagodejnostih laserske korekcije vida, ker več ne potrebujejo ne očal in ne leč.

Čakamo vas v našem novem prostoru na naslovu Strojarska cesta 18, Zagreb.

Oglasno sporočilo


Sledite nam