fbpx

Pogovor z moderatorji zdaj tudi preko video povezave

Družina, Obvestila, Zdravje

Med.Over.Net uvaja nove oblike svetovanja. Od decembra 2020 je na voljo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet, ki učinkovito nadgrajuje uveljavljene forumske nasvete. ePosvet omogoča individualen pogovor o bolj kompleksnih in osebnih vprašanjih na varen način. V decembru je storitev brezplačna.

gospa-v-posvetu-z-zdravnikom-shutterstock

Med.Over.Net je storitev video posveta pripravil v sodelovanju s podjetjem Medifit, ki že ponuja rešitve za e-storitve številnih zdravstvenih ustanov v Sloveniji. Je preverjen in varen način, ki uporabniku omogoča zasebnost in varstvo njegovih osebnih podatkov.

ePosvet je dodatna oblika svetovanja, saj je dostop do zdravstvenih in psihološko socialnih storitev omejen, medtem ko svetovanje na forumih nemoteno teče dalje.

»V dvajsetih letih delovanja so naši strokovnjaki podali več kot 1 milijon brezplačnih odgovorov anonimnim uporabnikom. Z ePosveti – pa ravno ob naši 20 letnici delovanja – nadgrajujemo klasične forumske nasvete in jih ponujamo kot dodatno pomoč tistim, ki potrebujejo poglobljeno in osebno obravnavo. V video pogovoru lahko uporabnik bolj aktivno sprašuje in s strokovnjakom v realnem času preveri svoje zdravstveno ali psihološko stanje ter nadalje priporočene ukrepe,« pove direktor Zavod Med.Over.Net, Tomaž Oplotnik.

»ePosvet začenjamo s šestimi strokovnjaki različnih specialnosti, do sredine leta 2021 pa načrtujemo, da število povečamo na dvajset. S tem bomo pokrili večino najbolj perečih področij in kliničnih strok, po katerih je na Med.Over.Net največ povpraševanja in za katere vemo, da so v tem trenutku nepogrešljive in bi njihov primanjkljaj imel negativne posledice. To je naš prispevek za bolj zdravo in kakovostno življenje v slovenski družbi«, poslanstvo video posvetov predstavi Andreja Verovšek, vodja projekta.

ePosvet je video klic, za katerega veljajo stroga varnostna in etična pravila, podobno kot v ambulanti. Ker je zasebnost zaščitena, je posebej primeren za bolj občutljiva in osebna vprašanja, ki jih ne želite deliti s spletno javnostjo. Je preprost za uporabo in deluje na večini računalnikov in mobilnih napravah.

Kako deluje ePosvet na Med.Over.Net?

Na predstavitveni strani izbranega svetovalca (seznam je objavljen na spletni strani), si uporabnik izbere prost termin strokovnjaka in ga rezervira. V decembru je storitev brezplačna, kasneje bo plačilo po veljavnem ceniku. Po prijavi na e-naslov dobite več informacij o izvedbi posveta, tehnične zahteve in napotke za plačilo. Registracija ni potrebna, uporaba pa je zelo enostavna. Sistem vas vodi po korakih in tudi omogoča predhodno testiranje, ali vse pravilno deluje.

Sistem svetovanja deluje na večini zadnjih različic brskalnikov (chrome, firefox, edge, safari,…) in operacijskih sistemih mobilnikov (Android, iOS telefoni in tablice).

Za izvedbo ePosveta ni nujna uporaba kamere in mikrofona. Za boljšo uporabniško izkušnjo priporočamo uporabo obeh.

Vabljeni, da spoznate ePosvet.

Več informacij o ePosvetu:
[email protected]
040 464 340


Sledite nam