fbpx

Podporna skupina za bolnike s hemato-onkološkimi boleznimi in njihove svojce v Ljubljani

Dogodki, Zdravje

Z veseljem vam sporočamo, da na podlagi uspešnega cikla srečanj v Celju, s februarjem Okrepčilnico – podporno skupino Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, selijo v Ljubljano.

združenje L&L srečanje bolnikov

Prvo srečanje bo v torek, 4. februarja 2020, od 17. do 19. ure, v prostorih Združenja L&L, na Vrazovem trgu 1, v Ljubljani.

Tema prvega srečanja bo: NEGOTOVOST KOT SOPOTNICA ZDRAVLJENJA. 

OKREPČILNICA je podporna skupina za bolnike s hemato-onkološkimi boleznimi in njihove svojce. Namen skupine je, da se bolniki in svojci srečajo in spregovorijo o temah, ki so za njih pomembne.

V skupini se lahko razbremenijo, razvedrijo in okrepijo, med seboj podelijo izkušnje, pridobijo nova spoznanja ter okrepijo medsebojne stike, saj vsi gojijo isto željo – zdravje.

Od februarja naprej se bodo srečali in okrepili enkrat mesečno, ob torkih od 17. do 19. ure. Prvo srečanje bo v torek 4. februarja, nato 3. marca, 21. aprila, 12. maja in 2. junija 2020. 

Srečanja bo vodila Milena Remic. Milena Remic je podpredsednica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L. Tudi sama ima izkušnjo bolezni, saj je prebolela raka. Danes je aktivna članica društva in ima 12 let izkušenj pogovorov z bolniki in svojci.

Kako potekajo srečanja

Na podlagi preteklih izkušenj, organizatorji priporočajo, da se udeležite celega cikla srečanj. Lahko pa vstopite tudi samo na posamezna srečanja, če bo prostor v skupini. Sprejmejo lahko do 15 udeležencev, zato da ima vsak dovolj možnosti, da se vključi v pogovor. 

Prijava in informacije: telefon 041 791 995 (Milena Remic) ali e-pošta [email protected]

Srečanja so že potekala tudi v Celju.


Sledite nam