fbpx

Podjetniško obarvana delavnica

Aktualno, Dogodki, Zanimivo

Pripravljene na nov začetek? Pridružite se podjetniški delavnici, iz katere boste varno vzletele in zanesljivo pristale.

Podjetništvo omogoča svobodo. Živeti svobodno, pa je največje bogastvo na svetu. Svoboda je zato najdražja. Treba si jo je zaslužiti, priboriti ter jo znati obdržati.

Na popoldanski podjetniško obarvani delavnici boste zasnovale vaše novo podjetje oz. projekt, ali pa na novo zasnovale vaše dosedanje delo. Prevetrile boste uporabno obliko poslovnega modela, se naučile, kam investirati čas in kako iz ideje preiti v izvedbo, kako nadzirati in disciplinirati samo sebe ter postaviti meje v okolju, v katerem delujete. Skupaj boste poiskale tržne niše, ki puščajo rezultate in se naučile predstavljanja in prodaje le-teh. Naučile se boste koristnega testiranja trga in pozicioniranja sebe ali svojih storitev oz. produktov na trg. Ter seveda – kje in kako dobiti denar.

Predavateljica podjetniške delavnice bo Katja Fašink, ki pravi, da je podjetništvo tista dejavnost, ki nam spreminja življenja, nas nadgrajuje in usposablja. To je tisto, čemur bi ona rekla pozitivni smisel podjetništva, saj za naše slabosti ustvari koristne rešitve. In dodaja, da zaradi podjetnikov lahko živimo svoja življenja udobneje, varneje, smotrneje. Podjetniki so inovatorji, revolucionarji in obenem lisjaki.

Če ste pripravljene na nov začetek, se pridružite delavnici

8. 3. 2016 od 16.30 do 19.30 ure

v Ljubljani, Dunajska 156 – WTC.

 

Kontakt in informacije:

Email: [email protected]
Gsm: 030 220 066

Udeležnina: 100 eur (DDV se ne obračunava)

Lahko ji sledite. Lahko pa čakate na lepši jutri, ki ga ne bo. Bo samo, če si ga boste ustvarile same! In v tem je čar dodane vrednosti človeka, ki je po duši podjetnik.

Če ste pripravljene na nov začetek, se ji pridružite. Omogočila Vam bo varen vzlet in zanesljiv pristanek.

Po izboru uredništva


Sledite nam