fbpx

Počitnice v Kranjski Gori

Novice

Pozimi se Kranjska Gora spremeni v živahno romantično vasico, kjer poleg aktivnosti na snegu lahko prijetne trenutke s svojimi najmlajšimi preživljate na sprehodih po prelepi naravi.

Pozimi se Kranjska Gora  spremeni v živahno romantično vasico,  kjer poleg aktivnosti na snegu lahko prijetne trenutke s svojimi najmlajšimi preživljate na sprehodih po prelepi naravi, v bazeni ali na številnih aktivnostih, ki jih organizira naš animacijski tim. Starši pa lahko ta čas izkoristite za sprostitev v wellness centrih. V hotelih Hit holidays Kranjska Gora (Kompas, Špik, Alpina, Ramada Resort Kranjska Gora in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora) in apartmajski hiši Vitranc, so tudi za letošnjo zimo pripravili pestro ponudbo za preživljanje počitniških dni na snegu.

kgora-1 kgora-2

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnikom hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Ponudbo smučišč v Kranjski Gori dopolnjuje še sankališče, ki spuste omogoča tudi v večernih urah, saj je osvetljeno. Ljubitelji teka na smučeh bodo navdušeni nad 40 km urejenih tekaških prog, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Posebnost pa je nočni tek, saj so tekaške proge ob hotelu Kompas osvetljene. Medtem ko imajo ljubitelji drsanja na ledu na razpolago drsališče med hoteloma Kompas in Ramada Resort Kranjska Gora. Nepozabna doživetja pa predstavljajo tudi plezanje po ledenih slapovih,obisk Ledenega parka (letošnja novost!), večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.

Za tiste, ki se želijo naučiti smučanja, so tu smučarske šole in izposojevalnice, ki ponujajo storitve odličnih smučarskih učiteljev ter izposojo celotne smučarske opreme. Otrokom je namenjeno posebej prilagojeno smučišče, ki s pomočjo otroškega dvigala in posebej njim namenjene proge omogoča otrokom prve korake na smučeh.

Kranjska Gora je ena izmed redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišča in odsmučate doživetjem naproti.

kgora-3

V hotelih Hit holidays Kranjska Gora, ki so v večini locirani neposredno ob smučišču, so za letošnjo zimo pripravili bogato izbiro smučarskih paketov, ki vključujejo smučarsko karto: Smučanje v Kranjski GoriAll Inclusive paket v Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora in paket Mini počitnice, maksi zabava. Posebno privlačen je paket Tri dežele, saj omogoča smuko tudi v sosednjih Avstriji in Italiji. V mesecu marcu pa je na razpolago še vedno zelo priljubljen in vsem dobro poznan paket Boom počitnic, ko bivate in smučate še po posebej ugodni ceni. Do 31.1. pa, če si seveda želite Smučati brezplačno, rezervirajte bivanje v marcu, kjer boste lahko poleg ponudbe že vključene v paket, lahko izkoristili številne ugodnosti s celotne destinacije.

Poleg  odličnih wellness centrov našo ponudbo dopolnjuje tudi pestra kulinarična ponudba, ki se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli, Oštarijo, ponudbo na Snežni plaži in zaključi s Sladko Julijo – lastno blagovno znamko sladkih pregreh v kavarni London.

Seveda pa je dobro poskrbljeno za najmlajše goste: s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom, igranjem Playstationa ter pohodi z baklami po Kranjski Gori in okolici.

Sprostitev v objemu Alp

kgora-4

Po napornem dnevu, preživetem na snegu, se vsekakor prileže razvajanje. Medtem ko se otroci zabavajo v družbi animatorjev, starši lahko brezskrbno uživajo in se sproščajo v bazenih ali pod spretnimi rokami naših maserk. V hotelski verigi Hit holidays Kranjska Gora so kar štirje wellness centri. Izbirate lahko med Wellness centrom Vita v Ramada Resort Kranjska Gora., Sprostitvenim centrom Kompas v hotelu Kompas, Centrom savn Viridis v hotelu Alpina in seveda, najnovejši in najobsežnejši med wellness centri, ki se nahaja v hotelu Špik, le streljaj od Kranjske Gore.

kgora-5

Hotel Špik se nahaja pod vrhovi Špikove skupine, ob vznožju Karavank, obdan z gozdom in zasneženimi vršaci. Ponudbo hotela bogati raznolikost wellness storitev.
Svet vode sestavljajo plavalni bazen s protitokom, sprostitveni in otroški bazen z igrali ter zunanja terasa. Svet savn ponuja turško, finsko in zeliščno savno, ledenico, bazen za ogrevanje in ohlajevanje, počivališče ter tatami sobo. Prav vse pa bo navdušil Alpski wellness s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. Poleg petih tematskih sob Alpski wellness sestavljajo še vitaminski kotiček, počivališče, sobi za vodeno vadbo, fitnes z aerobnimi napravami in terasa s prečudovitim pogledom na okoliške vrhove. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami, ki so izvedene z naravno linijo obogateno z eteričnimi olji alpskih zelišč.

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za družine, ki želijo preživeti aktivne počitnice na snegu.

Kontaktni podatki:

www.hitholidays-kg.si[email protected] , T. +386 4 588 44 77

Oglasno sporočilo


Sledite nam