fbpx

Počitnice na morju

Novice

Poletje je končno tu, zato ne čakajte in pohitite z rezervacijo vašega poletnega oddiha, ni še prepozno.

Poletje je končno tu, zato ne čakajte in pohitite z rezervacijo vašega poletnega oddiha, ni še prepozno. Aktivno in cenovno ugodno preživljanje dopusta nam ponujajo destinacije hotelske družbe Bernardin Group na slovenski obali.

Njihove goste bodo letos pričakala nekatera obnovljena kopališča z osveženo ponudbo barov, kjer se bodo lahko osvežili z zanimivimi koktajli in okrepčali z okusnimi prigrizki. Na njihovih plažah si je moč izposoditi ležalnike in senčnike, pri nekaterih počitniških paketih pa je njihova izposoja že vključena v ceno aranžmaja. Kot največjo atrakcijo letošnjega poletja  lahko izpostavijo nov adrenalinski  park v vodi ob plaži hotelskega naselja Bernardin. Tu bodo lahko svojo odvečno energijo in adrenalin sproščali  tako otroci kot tudi odrasli. Z malo domišljije in spretnosti si lahko pričarate nepozabna vodna doživetja in si jih zapišete v vašo knjigo spominov.

hoteli-bernardin-junij-naslovna

Družine z otroki bodo navdušene nad pestrim animacijskim programom, ki ga zanje pripravlja ekipa hotelskih animatorjev. Obetajo se različne delavnice, zabavni in športni program. V času praznikov in počitnic bo v otroških kotičkih poskrbljeno tudi za varstvo otrok.

V sklopu bernardinskega letovišča v Marini Bernardin delujeta tudi potapljaški center, kjer se lahko naučimo in pridobimo licenco za potapljača po standardih PADI, in center vodnih športov, katerega ponudba zajema izposojo vodnih skuterjev in pedalinov, smučanje in deskanje na vodi ter vleko napihljivih tub in banane.

Torej, ne čakajte in pohitite na morje, čakajo vas vroči poletni dnevi polni nepozabnih doživetij.

hoteli-bernardin-junij hoteli-bernardin-junij-2

Oglasno sporočilo


Sledite nam