Oktobra tudi v Ljubljani joga konferenca

anonimni uporabnik, 27. september 2013
Ostalo

Od 4. do 6. oktobra bo potekala Ljubljana Yoga konferenca, ki bo v Ljubljano pripeljala priznane učitelje iz vse Evrope.

Ljubljana – Od 4. do 6. oktobra bo potekala Ljubljana Yoga konferenca, ki bo v Ljubljano pripeljala priznane učitelje iz vse Evrope. V treh dneh se bo zvrstilo več kot 40 delavnic, z 20 svetovno priznanimi učitelji joge. Edina tovrstna konferenca v regiji privržencem zdravega načina življenja omogoča, da jim po prvovrstno izkušnjo ni treba več v tujino, ampak lahko v Ljubljani obiščejo delavnice z najboljšimi domačimi in tujimi učitelji.

Ljubljana Yoga konferenca-58V tujini so joga konference priznani in priljubljeni dogodki z zvestimi obiskovalci. Tradicionalne joga konference so tako v Barceloni, Londonu, Berlinu, Milanu in ostalih evropskih mestih, ki jih dobro poznajo tudi slovenski privrženci joge. Od 4. do 6. oktobra bo potekala Ljubljana Yoga konferenca, ki tako tudi v našo prestolnico prinaša dodatni duh metropole.

Ljubljana joga konferenca prinaša edinstveno priložnost, da na enem mestu preizkusite različne vrste vadbe. Tako se bodo udeleženci lahko udeležili delavnic, ki se bodo osredotočale predvsem na gibljivost, pa tudi posebnih delavnic, kot na primer jogijska masaža, delavnica vrtečega plesa, zvočna delavnica z zvoki gonga, delavnica meditacije in delavnice, kjer boste z gibanjem vplivali na miselne procese. Konferenca bo tudi priložnost, da preizkusite vadbo pri najrazličnejših učiteljih iz različnih delov Evrope in sveta. Med znanimi predavatelji so tako Pau Castellsagué, Patrick Broome, Christine May in Robert Henderson. Spremljevalni program bo tudi priložnost za druženje – večer z Radhanath Svamijem, priznanim vedskim učenjakom in učiteljem bhakti joge, ki bo poleg koncerta tradicionalne indijske glasbe predstavil svojo novo knjigo.

Konferenca ni namenjena le izkušenim jogistom, temveč vsem, ki želijo poskrbeti za zdrav življenjski slog in za ravnotežje med vsakdanjimi službenimi obveznostmi in zasebnim življenjem. Na joga konferenci bodo nekaj zase našli tako tisti, ki želijo učinkovito vadbo, kot tisti, ki poleg vadbe želijo tudi osebno rast.

Joga je vedno bolj priljubljena oblika vadbe tudi v Sloveniji, saj poleg učinkovite vadbe ponuja tudi zdrav način življenja. Vsakodnevno izvajanje joge pozitivno vpliva na fizično kondicijo in psihično zdravje. Joga je več kot le zaporedje vaj – vključuje tudi prehranjevalne navade, osebno rast in fizično pripravljenost. Vsi v svojem življenju občasno občutimo negotovost in skrbi, ki lahko vplivajo na zdravje in počutje. Z jogo lahko omogočimo telesu, da vzpostavi zdravo ravnotežje in se naučimo razumevanja vpliva naših dejanj na okolje. Pomemben del dobre fizične pripravljenosti je tudi razmišljanje. Pri tem, da bi bili boljši in dosegli več tako v športu kot na drugih področjih v življenju, nas velikokrat ovirajo prav naše misli. Z jogo se lahko naučimo, kako se soočiti s frustracijami med vadbo in odstranimo ovire, ki nas ločijo od želenih ciljev in rezultatov.  Ravno zato pri marsikom začetna navdušenost kmalu preraste v dolgotrajno ljubezen.

Verjamemo, da vam lahko obisk Ljubljana Yoga konference malce pomaga na poti do tega, da postanete najbolj srečna ter najbolj zdrava različica samega sebe. Jogijski vikend vam bo omogočil, da prenovljeni naredite korak naprej v vsakodnevno življenje.

Ljubljana Yoga konferenca-34

Spletna stran konference in registracija: http://www.ljubljanayogaconference.com

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 19:17
296,669
28.03.2024 ob 22:21
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close