fbpx

Plavam, da pomagam!

Dogodki

V soboto, 11. 4. 2015, se je v Termah Snovik odvijal dobrodelni dogodek Plavam, da pomagam, na katerem so organizatorji namenili 20% vseh prodanih vstopnic v dobrodelne namene.

V soboto, 11. 4. 2015, se je v Termah Snovik odvijal dobrodelni dogodek Plavam, da pomagam, na katerem so organizatorji namenili 20 odstotkov vseh prodanih vstopnic v dobrodelne namene.

V sodelovanju z Leo klubom Kamnik so zbirali denar za družino iz Tuhinjske doline, ki se je znašla v stiski. Na dogodku je prisostvoval tudi zdaj že upokojeni plavalec in olimpijec Emil Tahirovič, ki je v pogovoru razkril marsikatero podrobnost iz plavalnega sveta. Dan pa so polepšali tudi otrokom, ki so z animacijami in iskanjem skritega zaklada uživali v vodnih radostih.

V Termah Snovik so ob zaključku dogodka izjavili: “Veseli nas, da smo s skupnimi močmi olajšali življenje pomoči potrebni družini iz kamniške občine in se že veselimo prihodnjega leta, ko bomo Leo klub Kamnik in Terme Snovik zopet stopili skupaj pri organizaciji dogodka Plavam, da pomagam. Do tedaj pa lep športni pozdrav!”

Foto: Bernard Jarc

Foto: Bernard Jarc

Po izboru uredništva


Sledite nam