fbpx

Pesmice za male junake

Družina, Otroški svet, Zanimivo

Pesniška slikanica, v kateri so zbrane pomladno-poletne pesmice za sončne dni, je na voljo tako za punčke, kot …

Feri Lainšček je pri založbi personaliziranih otroških knjig Mali junaki ravno te dni izdal pesniško slikanico Pesmice za sončne dni, v kateri lahko uporabniki že ob naročilu določijo spol, ime in celotni vizualni izgled glavnega junaka. Tako bodo pesmice lahko govorile o Sari s črnimi lasmi, Anžetu s rdečimi kodri, Evi z blont čopki in očali …

mali junaki knjige

Pesniška slikanica, v kateri so zbrane pomladno-poletne pesmice za sončne dni, je na voljo tako za punčke, kot za fantke, pri vsaki pa lahko uporabnik določi ime junaka ter izbere še barvo njegovih oči, obliko in barvo las, mu doda še pegice ali očala. V knjigo pa lahko napiše še osebno posvetilo.

»Vsi tisti, ki poznajo mojo poezijo vedo, da je rimana in ritmično urejena,« je ob izidu pesniške slikanice dejal Feri Lainšček, »in prav zaradi tega je bila priprava pesniške slikanice, v kateri lahko naročnik slikanice določi ime in tudi spol otroka, zame prav poseben izziv.«

feri lainšček

Vsaka pesniška slikanica je pripravljena ročno ter vezana v trdo in na otroško navdušenje odporno vezavo. Vsaka je unikatna in Feri Lainšček verjame, da bodo pesmice večne in ostale kot najlepši spomin na otroštvo.

Mali junaki smo založba personaliziranih otroških knjig. Na slovenskem trgu malčke osrečujemo že od leta 2013 in v tem času smo z najboljšimi slovenskimi avtorji in ilustratorji (Desa Muck, Feri Lainšček, Žiga X Gombač, Uroš Hrovat, Marko Renko …) izdali že 10 knjig.

Naša vizija je mačkom in njihovim staršem ponuditi izvirno bralno izkušnjo ter jim tako približati branje knjig, ki v času digitalnih vsebin rahlo bledi. Knjigice Mali junaki z navdušenjem prebira že več kot 10.000 malčkov in so priljubljene tako za večerno branje, prvo spoznavanje s črkami, kot tudi za bralčno značko naših najmlajših!

Naročila naših knjig so mogoča prek spletne strani www.malijunaki.si.


Sledite nam