fbpx

Osvežitev trenutkov in doživetij

Novice, Prehrana, Zanimivo, Življenjski slog

Kamorkoli se odpravljaš, ne pozabi na osvežitev, ki bo poskrbela za tvoje odlično počutje. Voda je odlična rešitev!

Razvajajo nas prijetno topli dnevi, jutra in večeri, ko so odlična izbira potepi po mestnih ulicah ali izleti v naravo izven utrjenih poti. Mesta z živahnim dogajanjem vabijo k raziskovanju skritih kotičkov, naravni parki in obala pa ponujajo sproščujoč pobeg od urbanega vrveža. Kamorkoli se odpravljaš, ne pozabi na osvežitev, ki bo poskrbela za tvoje odlično počutje. Zala voda je odlična rešitev za vsako situacijo in vsak okus.

Po tvojem okusu

Bela breskev, jabolko, limona z grenivko ali malina? Izberi najljubši okus in poskrbi za sadno potešitev žeje na svojih potepanjih. Zala z okusom je nizkoenergijska negazirana pijača narejena na osnovi izvirske vode, ki jo okusno dopolnjuje sadni sok. Odžejaš se lahko tudi povsem brez slabe vesti in izbereš Zalo z okusom brez sladkorja, nežno osvežitev brez dodatka sladil. Vselej odlična izbira pa je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z enakimi lastnostmi, kot v svojem izviru.

V urbanem stilu

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se odlično poda tvojemu urbanemu stilu. Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo v 0,5L, 1L ali 1,5L plastenki in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

Zala. Tvoja druga pipa.

 


Sledite nam