fbpx

Osvežilna doživetja z virom življenja, vodo

Zanimivo

Voda je v našem vsakdanjem življenju nekaj tako samoumevnega, da dostikrat pozabimo, kako pomembna je. Kakovostno in čisto vodo si lahko natočimo kar iz domače pipe ali pa posežemo po ustekleničeni. Izvirska voda Zala, je naša izbira za vse dnevne dogodivščine.

Poletna osvežitev

Ko se temperature dvignejo do pravih poletnih višav nas pogosto prevzame spontanost. Noči so prekratke, dnevi pa zapolnjeni s sproščenimi potepi po mestih in mestnih uličicah ter odkrivanjem skritih kotičkov v naravi izven utrnjenih poti. Kamorkoli nas že zanese, ne smemo pozabiti na osvežitev, ki bo poskrbela za naše izvrstno počutje. Zato je pomembno, da imamo pri sebi vedno zadostno količino vode. Ta cenjeni vir življenja in dobrega počutja nas z vsakim požirkom osveži in hidrira. Odlična izbira za urbane avanturiste je vsekakor izvirska voda Zala. Vsak žejni popotnik lahko izbira med 0,5L, 1L ali 1,5L plastenko in se brezskrbno prepusti toku poletja.

Tvoja urbana sopotnica

Izvirska voda Zala je doma v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo čisto svoj urbani ritem. Velikokrat se odpravimo v mesto po navdih ali doživetje, sledimo obveznostim ali iščemo prijetne trenutke, spoznavamo nove ljudi ali iščemo prijeten kotiček s knjigo v žepu. Z Zalo v roki gre vse lažje, od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. Zala osveži tudi tiste situacije, v katerih nas zgrabi sramežljivost in nam vliva pogum takrat, ko preizkušamo nove poti.

Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se lepo poda v vsako torbo ali nahrbtnik. V družini Zal z okusi bo vsak ljubitelj okusnih pijač z lahkoto našel tisti okus, ki bo kar najbolje osvežil njegov urbani ritem.

Vsa ZALA družina

Zala z okusom predstavlja nizkoenergijske pijače z okusom bele breskve, jabolka, limone z grenivko, uporabnikom pa je na voljo tudi lani nov okus – malina. Družini Zala se pridružujeta tudi Zala malina z mehurčki in Zala jabolko z mehurčki, ki bosta s svojo gazirano svežino zadovoljili žejo na vsakem koraku. Na aseptični liniji polnjeni Zala izdelki so brez konzervansov. Zala z okusom brez sladkorja (in brez sladil) je v 2018 prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno linijo živil v segmentu pijač. Na voljo so 4 priljubljeni okusi (malina, grenivka, jabolko in breskev). Verjamemo, da bo vsaka Zala našla svoja žejna usta in v sebi odtisnila lepe spomine vseh poletnih avantur. Vselej odlična izbira pa je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z naravnimi lastnostmi.

Izberete lahko med 0,5 l , 1 l ter 1,5 l plastenkami. Najnovejši članici družine pa sta prepoznavni po svojih 0,33 l pločevinkah, ki ju krasita tudi edinstveni ilustraciji – popolni za sodoben urbani ritem.

V urbanem stilu

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda, črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se imenitno poda tvojemu mestnemu stilu. Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj Zalo v 0,5 l, 1 l ali 1,5 l plastenki in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Najnovejši članici družine pa sta prepoznavni po svojih 0,33 l pločevinkah, ki ju krasita tudi edinstveni ilustraciji – popolni za edinstven urbani ritem.

 

Podpis: Zala. Tvoja druga pipa.

 


Sledite nam