fbpx

Osmi kongres DIREKT

Novice

Preživite dva dni v družbi številnih predavateljev in vrhunskih primerov uspešnih akcij.

Preživite dva dni v družbi številnih predavateljev in novih vrhunskih primerov uspešnih akcij direktnega trženja.

V četrtek, 8. in petek, 9. marca 2012 vljudno vabljeni v Hotele Lifeclass v Portorož, na Osmi kongres DIREKT, kjer boste pridobili številne ideje za prevetritev trženja in komunikacije s strankami, ki so v tem času še bolj pomembne.

Dvodnevni kongres ponuja program, ki temelji na petih svetovno priznanih predavateljih in več kot 10 primerih uspešnih akcij direktnega trženja (off-line, on-line, multi-channel …).

Veliko bo govora o komunikaciji s strankami s poudarkom na mehkih dejavnikih – čustvih (prek telefona, osebnega stika, interaktivnih medijev, socialnih omrežjih, …).

Eno izmed zanimivih predavanje bo gotovo Kako pridobiti nove donatorje in več finančnih sredstev, o čemer bo bo predaval guru v fundrasingu iz Amerike Geoffrey Peters

Na Osmem kongresu DIREKT vam bodo strokovnjaki razkrili:

 • Andy Owen, svetovno priznana ikona direktnega marketinga, Triki in tehnike, ki ločijo učinkovite oglaševalske akcije od povprečnih
   
 • Chiara Pavesi in Diego Melchiori, Ammiro Y2K Project manager, Kako segmentirati baze strank glede na njihove specifične parametre in jih nagraditi za njihovo zvestobo
   
 • Rok Hrastnik, iz Iproma, Kako s pomočjo spletnega oglaševanja v 6 tednih prodati 107 vozil BMW
   
 • Tanja Verhovnik iz Verusa, Komunikacija prek telefona je priložnost, da tudi ob večji reklamaciji lahko zadržite 30 % strank.
   
 • Matej Špehar, poznavalec socialnih omrežij, Negativni komentarji prek socialnih omrežjih vam lahko zelo škodijo
   
 • številni drugi vrhunski primeri dobre prakse ( Nikola Jellačić, predstavnik Googla, Friedbert Gay, direktor podjetja Persolog,.)

Poleg zanimivih predavanj bo ob koncu prvega kongresnega dne tudi družabni večer, kjer boste imeli priložnost spoznati vplivne ljudi.

NA VOLJO ŠE NEKAJ PROSTIH MEST!

2765D732-66A7-11E1-A6C9-B74F66B94067

Prijavite se lahko preko spleta ali povprašate za ugodno kotizacijo na e-naslovu [email protected]

Oglasno sporočilo


Sledite nam