fbpx

Osebni trener: Gašper Predanič

Gibanje

Še preden sem do dobra shodil, že sem znal smučati. Šport me torej spremlja od otroštva. Od takrat naprej sem se ukvarjal s smučanjem, tenisom …

Objavljamo predstavitev osebnega trenerja Predanič Gašperja

Še preden sem do dobra shodil, že sem znal smučati. Šport me torej spremlja od otroštva. Od takrat naprej sem se ukvarjal s smučanjem, tenisom, košarko, hokejem, gorskim kolesarjenjem in ne nazadnje s kraljico športa (skok s palico, tek na 100 m, 200 m in 400 m), kjer sem vztrajal dobrih 10 let. Šport mi je dal veliko in mi še vedno mnogo dnevno ponuja: dobro počutje, odgovornost, disciplino, voljo, novo znanje, spoznavanje samega sebe in svojih zmožnosti, poslušanje svojega telesa, znanja o prehrani in še bi lahko našteval.

Zame je gibanje življenje in življenje je gibanje.

Predan sem zastavljenim ciljem, obožujem trdo delo in posledično doseganje dobrih rezultatov. Sledim motu, da ni treba iskati izgovorov, da česa ne zmoremo, temveč je treba narediti zgolj prvi, običajno najtežji korak, kar pa se na koncu vedno obrestuje!

Kot osebni trener sodelujem z osebami, ki se šele uvajajo v šport, z osebami s poškodbami in z rekreativnimi ter vrhunskimi športniki. Najraje pa s tistimi, ki želijo s kakovostnim in celostnim pristopom sodelovanja narediti korak v smeri boljšega psihofizičnega počutja, dviga telesnih sposobnosti ter posledično kakovostnejšega življenja.

10564075_10203542539497487_2073791126_o

Glavno vodilo pri mojem delu so želje, potrebe in zadovoljstvo strank. To dosegam s stalnim izobraževanjem in nadgrajevanjem obstoječega znanja.

V želji po izboljšanju fizičnega stanja strank, ki prinaša medsebojno zadovoljstvo, sem v najvišji možni meri motiviran za nadaljnje uspešno delo.

Delo z menoj bo užitek, saj:

1. bom prisluhnil vašim željam in potrebam;
2. saj bom z vami tudi takrat, če boste slabe volje ali brez enerije za trening;
3. boste trening vedno zapustili dobre volje in motivirani za nadaljnje delo;
4. bom nadzoroval vaše pravilno izvajanje od ogrevanja do zaključka;
5. vam bom ponudil oblilo znanja o gibanju, treningu in prehrani;
6. vam bom pomagal doseči vaše cilje;
7. bom upravičil vaša pričakovanja zaradi katerih ste se odločili zame.

E: [email protected]

FB:  Gašper Predanič

W: www.mulebar.si

Gašper Predanič


Sledite nam