fbpx

Optical Express podarja brezplačno lasersko korekcijo vida

Novice

V centru Optical Express Zagreb so za uporabnike Med.over.neta pripravili nagradno igro, s katero lahko prejmete brezplačno lasersko korekcijo vida.

V centru Optical Express Zagreb so za uporabnike Med.over.neta pripravili nagradno igro, s katero lahko prejmete brezplačno lasersko korekcijo vida. Za sodelovanje v nagradni igri morate le izpolniti obrazec na dnu strani, s čimer se uvrstite v nagradno žrebanje, ki bo 1. marca 2014. S prijavo pa lahko do 1. marca 2014 koristite tudi ekskluzivni popust za katerokoli metodo laserskega posega v kliniki Optical Express Zagreb. Cene posegov z dodatnim popustom znašajo že od 580 evrov po očesu.

PR---slika-za-vstopno-stran-(300x200)V centru Optical Express v Zagrebu z laserji najnovejše generacije uspešno rešujejo kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem in starostno daljnovidnost. Tehnologija laserskih posegov je zelo prefinjena in se izvaja z najboljšo tehnologijo za lasersko korekcijo vida na svetu. Postopek je neboleč, v Skupini Optical Express, ki je na področju laserskih korekcij vida vodilna v Evropi, pa operacije opravljajo vrhunski kirurgi svetovnega ugleda, ki so opravili že več kot 1.000.000 posegov ob pomoči napredne laserske tehnologije – edine, ki jo je za korekcije vida astronavtov odobrila tudi NASA.

Ana Kričković iz zagrebške klinike, pojasnjuje: »V Optical Expressu za laserske korekcije vida uporabljamo excimer laser VISX S4IR CustomVue, ki ima nežen, hladen žarek, zaradi česar z roženice odstrani manj tkiva kot večina drugih laserjev, ter IntraLase femtosekundni laser za operacijo roženičnega poklopca, ki pripomore k večji preciznosti, natančnosti in hitrosti posega. Vsi laserji Optical Expressa pa so opremljeni tudi z napredno »eye-tracking« tehnologijo za spremljanje premikov oči. Tako so operacije oči varne in zanesljive, saj zagotavljajo natančen poseg, ne glede na premike oči med operacijo.«

Pacientom nudijo celostno oskrbo in si prizadevajo, da so jim stalno na voljo tudi po operaciji, saj na tak način spremljajo potek zdravljenja, še dodaja Kričkovićeva. Kakovostne in varne posege pa zagotavljajo tudi zaradi stalnega izobraževanje kirurgov in stalne izmenjave znanj med klinikami v Skupini Optical Express.

V žrebanje za brezplačno lasersko korekcijo vida v centru Optical Express Zagreb se uvrstite z vpisom podatkov v spodnji obrazec. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi vsi, ki bodo koristili poseben popust, saj bodo izžrebancu, v primeru, da je operacijo v tem času že opravil, povrnili stroške posega.

Pravila nagradne igre so objavljena tukaj. http://www.opticalexpress.si/pravila_in_pogoji

Oglasno sporočilo


Sledite nam