fbpx

Omogočite otroku prijetno spoznavanje narave!

Novice

Posebej ugodna ponudba polletnih naročnin na reviji Moj planet in Mali Moj planet.

Posebej ugodna ponudba polletnih naročnin na reviji Moj planet in Mali Moj planet – zagotovite si eno številko brezplačno, prihranek in še tri darila!

Ljubezen do narave, živali, rastlin je marsikomu res položena v zibelko. Če želimo otroku privzgojiti pravilen odnos do sveta, ki ga obdaja, in mu tudi omogočiti čim več koristnega naravoslovnega znanja že v najzgodnejšem obdobju, pa je največkrat pomemben predvsem dober zgled staršev, starih staršev, vzgojiteljev … Odpeljimo otroke v naravo, na sprehod, na izlet – in to v vseh letnih časih. Odlično dopolnilo dejavnosti na prostem pa je tudi dobra naravoslovna revija!

Ima tudi vaš otrok, vnuk ali vnukinja rada živali in naravo?

Bi radi, da na igriv način osvoji naravoslovno znanje, ki je tako pomembno za življenje? Naj spozna svet z revijama Moj planet in Mali Moj planet. Pomislite, kako lepo bo, ko boste skupaj z otroki ali vnuki prebirali revijo, kako se bodo razveselili velikih in kakovostnih fotografij živali ter različnih posterjev in nalepk.

03C30880-6C4D-11E1-8342-B74F66B94067Moj planet – raziskovanje in zabava v enem

Revija Moj planet je edina izvirna slovenska naravoslovna revija za šolarje, namenjena otrokom od 8. leta naprej.
Na razumljiv in privlačen način pomaga razumeti svet – predstavlja živali, rastline, človeško telo, pojave v naravi in tehniki …
V vsaki številki so tudi plakati (največ živali).
Moj planet spodbuja raziskovalnega duha in ozavešča o pomembnosti varovanja okolja.
Besedila in fotografije so šolarjem v pomoč pri pripravi plakatov, referatov …

 

 

 

F9E9907C-6C4C-11E1-BF1C-B74F66B94067Mali Moj planet – prva naravoslovna revija za malčke

Mlajši bratec revije Moj planet je Mali Moj planet, ki je namenjen otrokom v predšolski dobi.
Otroci bodo v reviji našli zanimive opise živali, rastlin, okolja in človeškega telesa, prilagojene njihovi starosti.
Velike in  kakovostne fotografije in ilustracije ter poučni posterji bodo bogatili stene otroških sobic.

 

 

Priporočajo tudi vzgojitelji

Reviji Moj planet in Mali Moj planet priporočajo tudi vzgojitelji. Reviji ustvarjajo izkušeni strokovnjaki (naravoslovci, pedagogi, uredniki). »Vsebine revije Mali Moj planet nevsiljivo nagovarjajo otroka, da postane radoveden in pozoren opazovalec ter zbran poslušalec dogodkov v naravi. To pa je danes v svetu, ki je čas zmlel v tiktakanje sekund, neprecenljiva danost. Ustvarjalcem revije želim, da še naprej tako uspešno slede svojemu poslanstvu in vzgajajo otroke za svet varnejše prihodnosti,« pravi Anton Komat, neodvisni raziskovalec in pisatelj.

9A5D618C-6C4D-11E1-8342-B74F66B94067

Ugodnosti ob sklenitvi polletne naročnine

Samo do 15. marca si lahko reviji zagotovite pod posebej ugodnimi pogoji.

Polletna naročnina na revijo Mali Moj planet znaša samo 21,12 € (v prosti prodaji 24,66 €): plačate 6 številk, prejmete pa jih 7, saj februarsko številko prejmete brezplačno. Pripadajo pa vam še 3 darila: marca radirka, maja lesen magnetek, junija pa tatuji z dinozavri.

Polletna naročnina na revijo Moj planet pa znaša samo 23,28 € (v prosti prodaji 27,90 €): plačate 6 številk, prejmete pa jih 7, saj februarsko številko prejmete brezplačno. Bralci dobijo še 3 darila: marca strip Bor in Brina, maja DVD z dokumentarnimi filmi, junija pa knjižno kazalko.

Razveselite svojega otroka s priljubljenima revijama, ki navdušita vse radovedneže! Več informacij o revijah lahko dobite na brezplačnem telefonu 080 11 08 in na spletni strani www.mladinska.com/revije

Oglasno sporočilo


Sledite nam