fbpx

Olimpijci pozdravili zaposlene v Petrolu

Dogodki

Petrol, veliki sponzor Teama Slovenija je danes za svoje zaposlene pripravil sprejem za olimpijsko reprezentanco, ki je v Sočiju osvojila rekordnih 8 medalj.

Petrol, veliki sponzor Teama Slovenija je danes za svoje zaposlene pripravil sprejem za olimpijsko reprezentanco, ki je v Sočiju osvojila rekordnih 8 medalj. Zaposleni so se z olimpijci fotografirali ter jim stisnili roko in zaželeli še veliko športnih uspehov.

_DSC5048Družba Petrol je danes svojim zaposlenim omogočila, da so se srečali z olimpijsko reprezentanco in se fotografirali z olimpijsko kolajno. Petrol je namreč veliki sponzor Teama Slovenija in hkrati pokrovitelj biatlonske reprezentance ter alpskih smučarskih disciplin, poleg tega pa ima tudi individualne sponzorske pogodbe z Žanom Koširjem in nekaterimi smučarji.

Tudi olimpijci so v Petrol prišli oboroženi. Vsem zaposlenim so namreč razdelili vstopnice za tekme svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki naslednji konec tedna, mi pa smo jim pokazali nov koncept bencinskega servisa Fresh na našem bencinskem servisu na Celovški v Ljubljani.

V imenu družbe Petrol je Olimpijcem čestital član uprave družbe Petrol, mag. Rok Vodnik ter poudaril: »Ponosni smo, da je Petrol del olimpijske družine. Šport je še enkrat več pokazal, da združuje. V Petrolu si želimo, da bi doba plemenitih kovin v slovenskem športu trajala najmanj do vključno naslednjih zimskih olimpijskih iger.«

_DSC4951


Sledite nam