fbpx

Olajšate si delo in učenje od doma

Življenjski slog

Letošnje leto nam je postreglo z mnogo izzivi in prilagajanji, tako v službi, kot tudi doma. Kako pa si lahko v trenutnih razmerah vseeno nekoliko olajšamo delo ali učenje od doma in mogoče tudi sprostimo?

Prav na hitro smo morali svoj dom spremeniti v domačo pisarno ali šolsko učilnico. Pri tem pa je potrebno ustvariti pogoje, kjer lahko tako starši kot otroci nemoteno opravljamo svoje obveznosti in se v domačem okolju počutimo enako učinkovito, kot v službi ali šoli.

Poskrbite za primeren prostor

Za delo ali učenje od doma je zelo pomembna izbira primernega prostora, kjer vas ne bo nihče motil, da se boste lahko v miru posvetili svojim obveznostim. Poskrbite za primerno osvetljavo in tudi ustrezno pisalno mizo in pisarniški stol. Če imate možnost, izberite za svoj delovni kotiček mesto ob oknu, po možnosti z razgledom, četudi le na sosednji blok ali hišo. Za dobro počutje v vaši domači pisarni dodajte rastline, ki pričarajo domačnost in čistijo zrak. Da vam bo delo v domači pisarni v veselje, lahko prostor popestrite tudi z osebnimi predmeti, kot so namizne slike, koledarji ali moderna stojala za pisala.

Zagotovite si neprekinjeno brezžično internetno povezavo

Nekateri ste si za svojo domačo pisarno izbrali dnevno sobo, drugi morda kabinet ali drug prostor, v katerem opravljate svoje delo ali šolarji svoje šolske obveznosti. Marsikdo med nami si je za delo izbral prostor, ki omogoča dobro internetno povezavo, pa naj bo to preko kabla ali v neposredni bližini brezžičnega usmerjevalnika. Če s svojo trenutno rešitvijo še niste popolnoma zadovoljni ali pa želite prestaviti domačo pisarno v drug prostor, izberite Pametno Wi-Fi mrežo. Omogoča stabilno in hitro brezžično internetno povezavo in odličen doseg v vse prostore vašega doma, naj bo to dnevna ali otroška soba, kabinet ali celo terasa.

Po mnenju T-2 naročnikov je rešitev Pametna Wi-Fi mreža tista, ki najbolj olajša delo in učenje doma prav vsem družinskim članom, ki uporabljajo brezžično omrežje istočasno.

Preberite več o cenovno ugodni rešitvi za večje in manjše družine TUKAJ

Poskrbite za dobro opremo

Za delo od doma verjetno uporabljate službeni računalnik in mobilni telefon. Kaj pa dodatna oprema, ki bo olajšala vaše delo in poenostavila opravljanje šolskih nalog? Ste razmišljali o nakupu kvalitetnih slušalk, s katerimi bi odpravili hrup iz okolja ali pa bi vam pomagale pri lažji komunikaciji video konference? Odločite se lahko tudi za boljšo video kamero ali domači tiskalnik za tisk pomembnih dokumentov, ki jih potrebujete vi ali vaši šolarji. Če ste ugotovili, da bi vam katera od dodatnih naprav prišla prav, vam je v T-2 Klubu vedno na voljo z vsa oprema in dodatki, ki jih lahko odplačate na 24 ali celo 36 obrokov.

Poglejte si izdelke, ki jih lahko uporabniki T-2 storitev kupijo po še posebej ugodnih cenah z unovčenjem točk zvestobe, ki jih prejmejo ob vsakem plačanem računu TUKAJ.

Pomembna je tudi sprostitev

Čeprav delamo v domači pisarni, si je dobro privoščiti nekaj prostega časa zase. Lahko so to naši hobiji, lahko sprostitev pred televizijo ali pa se odločite narediti nekaj športnih vaj. V T-2 smo zato vsem T-2 naročnikom omogočili ogled vodenih vadb in jutranje joge na T-2 Info programu, dodali smo tudi različne izdelke za šport in prosti čas, naročniki T-2 televizije pa si lahko v T-2 Klubu privoščijo tudi ugodnejši nakup dodatnih zabavnih TV programov in videotek ali nadgradijo internetno povezavo z unovčitvijo klubskih točk.


Sledite nam