fbpx

Odpravite težave z očmi

Novice, Zanimivo, Zdravje, Življenjski slog

Dejavnikov je več, najpogostejši “krivci” so suh ali onesnažen zrak, veter, mraz, klimatske naprave, delo z računalnikom

V hladnih mesecih se veliko ljudi srečuje s težavo suhih in razdraženih oči. Dejavnikov je več, najpogostejši “krivci” so suh ali onesnažen zrak, veter, mraz, klimatske naprave, delo z računalnikom, vožnja z avtomobilom, cigaretni dim ali uporaba kontaktnih leč.

Težavo suhih, razdraženih in utrujenih oči lahko uspešno lajšamo z uporabo Bepanthol® kapljic za oči, ki takoj pomagajo odpravljati suhost, pekoč občutek, srbenje, draženje in občutek peska v očeh. Delujejo tako, da na očeh ustvarijo enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni film, hkrati pa osvežujejo in negujejo oko.

bep-kapljice-steklenicka-slo

Bepanthol® kapljice za oči imajo edinstveno in učinkovito kombinacijo dveh naravnih, bioloških učinkovin: hialuronske kisline in dekspantenola (provitamin B5). Kapljice delujejo vlažilno in pomirjujoče, saj hitro in dolgotrajno lajšajo simptome suhega očesa. Obe sestavini skupaj podpirata intenzivno vlaženje očesa z značilnostmi vezave vode, kar je za funkcijo očesa in oster vid zelo pomembno. Hialuronska kislina, ki ima visoko viskoznost, ustvari enakomeren, dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice. Dekspantenol pa ima visoko sposobnost vezave vode, zato navlaži in neguje oko, hkrati pa zadržuje vlago.

Bepanthol® kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov in so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč. Pakirane so v priročnem enoodmernem pakiranju ter v steklenički za večkratno uporabo. Večodmerna steklenička je še posebej namenjena vsem tistim, ki imajo pogosto suhe in nadražene oči in morajo zato redno ali pogosto uporabljati kapljice za oči.

Bepanthol® kapljice za oči so na voljo brez recepta v lekarnah in specializiranih trgovinah.

O družini Bepanthen

Izdelki Bepanthen klinično dokazano lajšajo, ščitijo in zdravijo kožo. Vsak izdelek se ponaša z zdravilnimi lastnostmi in je koži prijazen ter pomaga pri procesu tvorjenja nove zdrave kože. Vsi izdelki so brez nepotrebnih snovi, ki povzročajo draženje kože, s čimer boste koži vselej zagotovili dobro nego.

bep-kapljice-slo

Bepanthen izdelki so bili prvič predstavljeni leta 1944, ko so bili na švicarskem trgu ponujeni trije izdelki, vključno z mazilom Bepanthen. Vse od takrat nadaljujemo z odkrivanjem najnovejših sestavin in formul za zdravljenje težav s kožo. Ena od ključnih sestavin izdelkov Bepanthen je že od vsega začetka dekspantenol, ki ga poznamo tudi pod imenom provitamin B5. Pospešuje obnovo kožnih celic in je v zadnjih 70 letih mnogim uporabnikom pomagal odpraviti težave s kožo.

Vsebino omogoča Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija.


Sledite nam