fbpx

Odločitev za varnejšo prihodnost otroka že ob rojstvu

Novice

S shranjevanjem matičnih celic boste otroku zagotovili pomembno možnost za zdravljenje številnih bolezni.

Neocelica , partner skupine Cryo-Save, kot vodilni ponudnik shranjevanja matičnih celic v Sloveniji, že 5 let ozavešča bodoče starše o možnosti shranjevanja matičnih celic in njihovi neprecenljivi vrednosti.

V skrbi za otrokovo varnejšo prihodnost  smo zasnovali trenutno najbolj celovito ponudbo na slovenskem trgu. Paket shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice (Cryo-Cord +) smo nadgradili z gensko analizo LifeGenetics Baby.

Odslej vsem staršem, ki  bodo  izbrali storitev Cryo-Cord + DNA , omogočamo brez doplačila tudi DNA test LifeGenetics Baby.

F534E46A-82F8-11E1-87A2-4FAE65B94067

S shranjevanjem matičnih celic ob rojstvu boste otroku zagotovili pomembno možnost za zdravljenje številnih nepredvidljivih in nevarnih bolezni. Z DNA testom LifeGenetics Baby pa boste spoznali delovanje telesa vašega otroka in tako poskrbeli za njegov zdrav razvoj in preventivo, saj raziskuje najbolj pomembna področja zdravja in intoleranc otroka ter ponuja smernice za izbiro prehrane in športne aktivnosti po meri njegovih genov.

Poskrbite za varnejšo prihodnost vašega novorojenčka z odločitvijo za paket Cryo-Cord + DNA!

Oglasno sporočilo


Sledite nam