fbpx

Objavljen natečaj: Prostovoljec leta 2013

Dogodki

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos dvanajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta.

pomoč

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos dvanajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in mladinski projekt za leto 2013.

pomočK prijavi v natečaj Prostovoljec leta 2013 vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2013 vključevali prostovoljstvo. Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 30 let in nad 30 let, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bodo izbirali Naj prostovoljski projekt, ki bo prejel prenosno ragljo, ter Naj mladinski projekt. Rok za prijave je 11. april 2014.

Na Mladinskem svetu Slovenije se zelo zavedajo pomena prostovoljstva v današnji družbi, še posebej v teh, ekonomsko gledano, nekoliko težjih časih. Prostovoljec leta je projekt promocije prostovoljstva, s katerim želijo prostovoljstvo spodbujati, hkrati pa izraziti vsaj minimalno gesto hvaležnosti za vse, kar prostovoljci prispevajo naši družbi.

Več: http://www.mss.si/sl/novice/1069/2013/objavljamo-natecaj-prostovoljec-leta-2013


Sledite nam