fbpx

Ob mednarodnem dnevu radiologije

Dogodki, Zdravje in bolezni

Z uporabo različnih metod radiologije je moč ugotovili naravo in lokacijo poškodbe, vzrok bolečin v trebuhu ali kjerkoli drugje v telesu.

radiologija

radiologijaRadiologi niso najbolj vidni členi v zdravstvenem teamu, so pa zanesljivo tisti, ki v mnogih primerih priskrbijo pomembne podatke o našem zdravstvenem stanju. Z uporabo različnih metod radiologije bodo natančno ugotovili naravo in lokacijo vaše poškodbe, vzrok bolečin v trebuhu ali kjerkoli drugje v telesu.

Celotna radiološka dejavnost pa danes pravzaprav ne temelji zgolj na diagnosticiranju, ampak specialisti radiologi izvajajo tudi vrsto različnih postopkov, s katerimi nam pomagajo, ko potrebujemo njihovo pomoč.

Ob mednarodnem dnevu radiologije vas vabimo na novinarsko konferenco, ki bo jutri, v sredo, dne 7. novembra 2012 ob 11. uri, v sejni sobi 2, modri salon, v I. nadstropju UKC Ljubljana, Zaloška 7.

Že dolgo časa se radiologi ne ukvarjajo več le z odkrivanjem, ampak tudi z zdravljenjem bolezni in sogovorniki, prim. mag. Darja Babnik Peskar, dr. med., svetnica, predstojnica KIR in asist. mag. Dimitrij Kuhelj, dr. med., predsednik Združenja radiologov Slovenije, vam bosta več povedala tudi o novih metodah zdravljenja.

Vljudno vabljeni!

Vabljeni tudi k obisku foruma Radiologija, kjer bo na vaša vprašanja z veseljem odgovorila strokovnjakinja Dr. Maja Mušič, dr. med., spec. radiologije.

 


Sledite nam