O umetnosti ljubezni …

Dogodki, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Pogovor o spoznanjih o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju, ki vam bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno

Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo o umetnosti ljubezni.

10.02.17 ob 18:00 – 19:00 v kavarni Hotela Union

Bruno Šimleša bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar, gledališko igralko in voditeljico televizijske oddaje Zvezdana, z nami delil svoja spoznanja o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju.

Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je pri založbi Mladinska knjiga izšla nova knjiga priljubljenega hrvaškega avtorja BRUNA ŠIMLEŠE Umetnost življenja. Knjigo je posvetil svoji hčerki, da bi jo popeljal do spoznanj o ljubezni, ki ji bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno življenje. Njegova sporočila pa so namenjena vsem nam.

Priljubljeni avtor bo obiskal Ljubljano, Maribor, Koper, Celje in Novo mesto. Več o dogodkih >>

Bruno Šimleša je avtor osmih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti, vse bolj priljubljen na celotnem področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji, redno sodeluje tudi s številnimi hrvaškimi in tujimi mediji. Njegovo družbeno angažiranje potrjuje tudi nagrada VAM, ki mu jo je za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka lani podelilo Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju.