O umetnosti ljubezni …

Dogodki, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Pogovor o spoznanjih o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju, ki vam bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno

Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo o umetnosti ljubezni.

10.02.17 ob 18:00 – 19:00 v kavarni Hotela Union

Bruno Šimleša bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar, gledališko igralko in voditeljico televizijske oddaje Zvezdana, z nami delil svoja spoznanja o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju.

Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je pri založbi Mladinska knjiga izšla nova knjiga priljubljenega hrvaškega avtorja BRUNA ŠIMLEŠE Umetnost življenja. Knjigo je posvetil svoji hčerki, da bi jo popeljal do spoznanj o ljubezni, ki ji bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno življenje. Njegova sporočila pa so namenjena vsem nam.

Priljubljeni avtor bo obiskal Ljubljano, Maribor, Koper, Celje in Novo mesto. Več o dogodkih >>

Bruno Šimleša je avtor osmih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti, vse bolj priljubljen na celotnem področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji, redno sodeluje tudi s številnimi hrvaškimi in tujimi mediji. Njegovo družbeno angažiranje potrjuje tudi nagrada VAM, ki mu jo je za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka lani podelilo Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju.

RSS Ustavi se!

 • Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres?
  Kdaj smo v tej stresni, depresivni, anksiozni in z umom obsedeni družbi, izgubili zavedanje, da dotik pomirja, povezuje, zdravi, osvobaja? The post Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres? appeared first on Ustavi se!.
 • Zdolgočasena energija
  Pomislim, kako je darovanje energije pravzaprav dejanje, ki ga Sonce izvaja vse od svojega nastanka naprej. In da je prav v darovanju bistvo zadovoljstva. The post Zdolgočasena energija appeared first on Ustavi se!.
 • Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili
  Za zdrav čustveni razvoj otrok potrebuje starše, ki se s strpnostjo in razumevanjem odzivajo na njegove čustvene potrebe in ga preko zgleda učijo kako ravnati s čustvi. The post Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili appeared first on Ustavi se!.
 • Ko premagaš smrt
  Kot je že teta Pehta Kekcu nekoč povedala: »Za vsako bolezen raste rožica«. Tudi depresija in travme ter samomorilno nagnjenje je ozdravljivo. The post Ko premagaš smrt appeared first on Ustavi se!.
 • 5 odtenkov izgorelosti
  Poznate zgodbo o skuhani žabi? Francoski kuhar hoče skuhati živo žabo. Vrže jo v vročo vodo, ampak žaba isti trenutek skoči ven. Potem jo postavi v mrzlo vodo in vse skupaj počasi segreva. Žaba se v topli vodi najprej prijetno sprosti ... The post 5 odtenkov izgorelosti appeared first on Ustavi se!.