fbpx

Novosti pri zdravljenju krvnih rakov in limfomov

Bolezni, Dogodki

Vabimo vas na osrednji letni dogodek – L&L INFO DAN, ki bo v soboto, 20. oktobra 2018, na Onkološkem inštitutu Ljubljana. Zdravstveni strokovnjaki bodo predstavili nekatere novosti pri zdravljenju krvnih rakov in limfomov ter pomen celostne rehabilitacije, odprli pa bodo tudi teme o pravicah bolnikov in o slabosti alternativnih diet ter o priporočilih za uravnoteženo prehrano.

limfom dan na onkološkem vabilo

Tokrat bosta kar dve predavanji imeli tudi izkušeni klinični psihologinji na temo življenja z boleznijo in o vplivu bolezni na partnerski odnos in odnose v družini. Ob zaključku programa bo čas še za druženje ob okrepčilu.

Kdaj in kje?

Sobota, 20. oktober 2018 –  Ljubljana, Onkološki inštitut, Velika predavalnica v stavbi C.

Prijave

Prijave za L&L INFO DAN v Ljubljani sprejemamo po telefonu na 040 524 366 (Brina) med 9. in 12. uro do petka, 12. 10. 2018. Število mest je omejeno na 100, zato vam svetujemo čim hitrejšo prijavo. Članstvo v Združenju L&L ni pogoj za udeležbo.

Udeležba na L&L INFO DNEVU je brezplačna, za udeležence pa organiziramo avtobusni prevoz iz Maribora do Ljubljane. Prispevek za avtobusni prevoz znaša 5 eur na osebo (poravnate ga ob prihodu v Ljubljano ob registraciji). Prijavo za avtobus in vstopno postajo poveste ob prijavi na L&L INFO DAN.

Avtobus bo imel naslednje postaje:

  • 6.45 – Maribor (pred Rutarjem);
  • 7.05 – Slov. Bistrica (pred Sparom);
  • 7.40 – Celje (pred Planetom Tuš);
  • 8.30 – Ljubljana (Onkološki inštitut).

Vljudno vabljeni, da se udeležite L&L INFO DNEVA! Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo, 
ekipa Združenja L&L


Sledite nam