fbpx

Novo v letu 2012 iz podjetja Dana

Novice

Dana SLIM, Dana RELAX in Dana SPORT so novi okusi treh funkcionalnih vod podjetja Dana.

Dana Slim je pijača z okusom maline in dodanima naravnima izvlečkoma STEVIA in SVETOL®. Stevia je naravno sladilo, ki je novost na trgu in predstavlja odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila.

Dana slim

Pijača Dana slim je izdelek brez kalorične vrednosti, saj ima samo 1 kcal/100ml in je namenjena ljudem, ki pazijo na svojo telesno težo.

368E637C-AB0E-11E1-BD0E-DA0166B94067

Primerna je tudi za diabetike, pomembna prednost dodane stevie pa je tudi, da ne povzroča zobnih oblog in kariesa. Za popestritev okusa pijače Dana Slim je izdelku dodan naraven izvleček zrn zelene kave Svetol®.  Ta izvleček je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri obvladovanju njihove telesne teže ter ne vsebuje kofeina.

Dana Relax

Druga pijača Dana Relax je namenjena uporabnikom, ki po vsakodnevnih naporih potrebujejo kratek oddih in sprostitev. Pijača je obogatena z vitamini in naravnim izvlečkom melise CYRACOS®, ki popestri mešanico osnovnega okusa pijače – grozdja, bezga, lipe in medu.

2F99A1B2-AB0E-11E1-8E63-DA0166B94067

Izvleček melise  je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri obvladovanju vsakdanjega stresa. Kalorična vrednost pijače Dana Relax je le 8 kcal/100 ml, saj je slajena s kombinacijo sladkorja in naravne stevie.

Dana Sport

V paleti funkcionalnih voda z Dana Sport pijačo nudijo rešitev tudi za telesno aktivne ljudi, saj le-ti potrebujejo hitro obnavljanje izgubljene energije. Osnovni okus Dana Sport pijače je roza grenivka, vsebuje malo glukoznega sirupa kot vir energije, dodane mineralne snovi in vitamine, dodali pa smo mu še naravni izvleček rdečega grozdja POWERGRAPE®. Slednji je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri regeneraciji po mišičnih naporih.

3EC6117A-AB0E-11E1-9D54-DA0166B94067

Nova plastenka je rezultat ekološke usmeritve v smeri lažje plastenke, kar pomeni posledično manj odpadne plastike in s tem nižja obremenjenost okolja, ter modernega videza in prijetne uporabe za končnega kupca.

Po izboru uredništva Med.Over.Net


Sledite nam