fbpx

Novo iz Medexa. Za hiter, okusen in nizkokaloričen obrok.

Novice

Obrok z uravnoteženo hranilno vrednostjo, vitamini in minerali kar v obliki ploščice! Za dneve, ko si preprosto zaželite hiter, okusen in nizkokaloričen obrok.

Obrok z uravnoteženo hranilno vrednostjo, vitamini in minerali kar v obliki ploščice! Za dneve, ko si preprosto zaželite hiter, okusen in nizkokaloričen obrok. Izvrstna zaradi sestave in okusa, ki jo dopolnjuje priročnost.

Ploščica je namenjena uporabi v energijsko omejeni dieti za zmanjšanje telesne teže. Veseli pa je bodo tudi vsi odrasli, ki jim v hitrem tempu vsakdana nemalokrat zmanjka časa za klasičen polnovreden obrok. S ploščico lahko nadomestite 1 do 2 obroka dnevno. Nizka kalorična vrednost ploščice (205 kcal/859 kJ) omogoča vzdrževanje želene telesne teže in nizek dnevni vnos kalorij.

Nadomestilo-obroka-ploscica-small
Prepletanje sočne in slastne bele čokolade, vanilije in gozdnih sadežev bo zadovoljilo še tako izbran okus. Ploščico si lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa takrat, ko želite svojemu telesu zagotoviti prehranski vir, obogaten z vitamini in minerali, a brez konzervansov.

Oglasno sporočilo


Sledite nam