fbpx

Novi “vitaminčki” za zdravje

Novice, Obvestila, Prehrana, Zanimivo, Zdravje

S šumenko, raztopljeno v kozarcu vode, boste pripravili osvežujočo pijačo z okusom pomaranče, ki zadošča dnevni potrebi

Podjetje Krüger je s svojimi izdelki prisotno na svetovnem trgu že 45 let, svojo paleto izdelkov pa nenehno dopolnjuje in širi. V letošnjem letu je svojo linijo šumenk Day by Day obogatilo z novimi šumenkami:

  • Vitamin C, 500 mg
  • Vitamini B-kompleks

Razveselili se jih boste vsi, ki želite svojemu organizmu zagotoviti zadosten vnos vitaminov B-kompleks ali vitamina C, pri tem pa prisegate na priročno uporabo šumenk.

Nove šumenke z višjo vsebnostjo vitamina C vsebujejo kar 500 mg tega vitamina, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prav tako ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

S šumenko, raztopljeno v kozarcu vode, boste pripravili osvežujočo pijačo z okusom pomaranče, ki zadošča dnevni potrebi organizma po vitaminu C.

VITAMIN_C_500mg

Vitamini B-kompleks združujejo vitamine iz skupine B, ki imajo vrsto pozitivnih učinkov. Tiamin ima vlogo pri delovanju srca, riboflavin pri ohranjanju vida, vitamin B6 pa pri uravnavanju delovanja hormonov. Vitamin B12 prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in kože, pantotenska kislina pa k umskim zmogljivostim. Folna kislina in niacin prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Z eno raztopljeno šumenko z vitamini B-kompleks boste tako zadostili dnevni potrebi po tiaminu, riboflavinu, vitaminu B6 in B12, biotinu, pantotenski in folni kislini ter niacinu.

B_KOMPLEKS

Šumenke so idealne tudi za na pot, saj si osvežujočo pijačo lahko pripravite kjerkoli in kadarkoli. Enostavno jih raztopite v 2 dl vode in popijete. S hitro pripravljeno pijačo boste vnesli pomembne vitamine, ki jih zaradi današnjega načina življenja telesu pogosto primanjkuje. Tako kot ostale šumenke Krüger Day by Day so tudi te primerne za diabetike.


Sledite nam