Nova knjiga zdravilnih zgodb Jorgeja Bucaya

anonimni uporabnik, 02. december 2013
Ostalo

Poiščite zgodbo zase. V novi knjigi Ti povem še eno zgodbo? enega najbolj priljubljenih psihoterapevtov in pisateljev na svetu, Jorgeja Bucaja.

Poiščite zgodbo zase. V novi knjigi Ti povem še eno zgodbo? enega najbolj priljubljenih psihoterapevtov in pisateljev na svetu, Jorgeja Bucaja, ki je s svojimi knjigami že navdušil slovenske bralce, boste zagotovo našli pravo.

Banner-Bucay-612xn-MEDOVER

»Saj veš, da po mojem obstaja pravšnja zgodba za vsakega človeka, v vsakem trenutku njegovega življenja,« je rekel psihoterapevt Bajsi Demiánu, ko ga je po 15 letih spet obiskal.

Banner-Bucay-612x612-MEDOVER-PR-CLANEK

V uspešnici Ti povem zgodbo?, ki je bila prva Bucajeva knjiga prevedena v slovenščino, Demián kot mladenič skupaj z Bajsijem išče odgovore na vsakdanja vprašanja. S pripovedovanjem zgodb, od grških mitov in japonskih parabol do zenovskih modrosti in lastnih izmišljenih zgodb, mu Bajsi pomaga do samospoznanja. Čeprav knjiga opozarja, da življenje sploh ni enostavno, je polna optimizma. Bucay z njo mojstrsko prikaže zdravilno moč pripovedovanja zgodb, v katerih se bo našel prav vsak bralec.

Zdaj, po 15 letih, je Demián ločen zdravnik nefrolog, pred njim pa novi službeni, družinski in ljubezenski izzivi. Bajsi mu znova, prav s pripovedovanjem zgodb, odpira oči in pomaga do spoznanja, da se tudi za najhujše življenjske zagate najdeta rešitev in upanje na nov začetek.

Kaj, ko bi dali priložnost usodi?

Kot rečeno, Demián, na pragu novih izzivov, pomoč poišče pri starem prijatelju Bajsiju. Ob srkanju máte čaja, duhovičenju in medvedjih objemih se prebijata skozi zagate in tegobe vsakdanjika. A nekega dne na poti k Bajsiju Demián sreča žensko, ki ga v hipu prevzame. Ko le zbere pogum in jo prosi za številko, ona predlaga: »Kaj, ko bi dala priložnost usodi?«

Se bo Demián zmogel prepustiti usodi in tvegati, da ženske, ki ga je tako osupnila, ne vidi nikoli več?

Preberite novo knjigo Jorgeja Bucaya in odkrijte zgodbe, ki vam bodo pomagale razumeti, zakaj je dobro vztrajati, kako se prepustiti, kaj pomeni živeti polno in kako ujeti srečo.

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,669
25.03.2024 ob 19:31
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close