fbpx

Nočni tek Celje to soboto 25.5.

Dogodki

Teden športa in rekreacije, ki ga Celje pod častnim pokroviteljstvom župana g. Bojana Šrota gosti od 24.5.-2.6. se začne v petek s tradicionalnim 16. Jurišem na Grmado.

Ne pozabite, da bo ta sobota 25. maj, ko bi v starih časih slavili DAN MLADOSTI, še posebej pomembna, saj je na sporedu kar precej TOP dogodkov. Finale lige prvakov, Mladi smo open air koncert v Celju (Parni Valjak, Plavi orkestar, Mi2) in pa seveda 3 tekma serije Nočni tek Slovenija: NOČNI TEK CELJE.

celje-plakatTeden športa in rekreacije, ki ga Celje pod častnim pokroviteljstvom župana g. Bojana Šrota gosti od 24.5.-2.6. se začne v petek s tradicionalnim 16. Jurišem na Grmado. Vrhunec prvega vikenda bo seveda Nočni tek Celje. V nedeljo pa je organiziran še Triatlon na Šmartinskem jezeru.

Prizorišče za NOČNI TEK CELJE v centru mesta s startom pri znani gostilnici INDEX na Vrunčevi ulici je prava lokacija za izvedbo takšnega dogodka. Glede na napovedano spremenljivo vreme, so se pri organizatorju odločili, da bodo tako prijave kot tudi razglasitev, izvedli pri Mladinskem centru Celje (MCC), ki je oddaljen le slabih 20 metrov od starta. Tam bo pred nočnim tekom na velikem platnu, možen tudi ogled nogometne tekme finala Lige prvakov.

Prijave se zbirajo v MCC od 18.00 ure naprej vse do starta. Zagotovite si svojo startno številko čim prej, da ne boste ostali brez tekaških majic, ki pripadajo vsem pred prijavljenim tekmovalcem.

Start bo točno ob 21.00 uri.

Se vidimo.


Sledite nam