fbpx

Nina in Nika vabita na niz predavanj o podjetništvu

Dogodki, Zanimivo, Življenjski slog

Mladi podjetnici vabita mlade in mlade po duši, na dogodek Fletno podjetno s Terezo Poljanič, ki bo 7. novembra v Kranju.

Sva Nika in Nina, ki svet spoznavava in navdušujeva ljudi na portalu Fletno podjetno, sicer pa tudi podjetnici. Jaz, Nika, imam kavarnico v Tržiču, Nina pa ima spletno trgovino s prekrasnimi izdelki za dom.

Radi sva podjetnici in radi preskakujeva ovire, tokrat pa bi radi podjetništvo približali tudi mladim in tistim, ki mladi ostajajo po duši, zato bi radi iz virtualnega sveta prišli v resnični.

Z mesecem novembrom bomo v Kranju pričeli z nizom predavanj na temo podjetništva, marketinga, davčnih, računovodskih svetovanj, komuniciranja, dizajna ter mnogih drugih, ki se dotikajo podjetništva. Predstavili bomo posameznike, ki so na svojem področju zares uspešni in izstopajo iz povprečja, a so hkrati ohranili srčnost in strast, kot na začetku svoje poti.

Na prvem dogodku, ki bo v sredo 7. novembra 2018 ob 19.uri, se nam bo predstavila Tereza Poljanič – bolj znana s kuharsko oddajo in knjigo Zdravo,Tereza, svojim blogom Terezamisu ter veganskimi izdelki, ki jih združuje pod blagovno znamko Tereza’s choice.

Tereza Poljanič je stalno nasmejana in izredno simpatična podjetnica, ki premaguje ovire in žanje uspehe, dom pa si ustvarja kar na dveh koncih sveta- v Sloveniji in Novi Zelandiji, bo zares zanimiva sogovornica.

Torej, če so vaše ambicije napisati knjigo, mogoče na trgovske police dati vašo slavno pito, ki jo pečete še po receptu vaše babice ali pa vaši načrti segajo še više in sicer na televizijske zaslone, je Tereza pravi naslov za vsa vprašanja.


Vabljeni, da 7. novembra 2018 obiščete Prešernovo mesto. Predavanje bo potekalo od 19. ure dalje v prostorih Podjetniškega centra Kranja, Cesta Staneta Žagarja 37. Vstopnina znaša 8€.
Prijave potekajo preko spletne pošte: [email protected]

Vsi, ki boste poravnali prijavnino do 5.11. 2018 boste prejeli darilce, ki bo sestavljeno iz izdelkov naših sponzorjev.


Na dogodku bodo z nami tudi naši pokrovitelji in sicer Malinca- spletna trgovina z ekološko prehrano in naravno kozmetiko, Super hrana- podjetje, ki je nastalo zaradi zagovarjanja zdravega načina življenja, okolju prijaznim izdelkom in skrbi za živali, Aromastick Slovenije z naravnimi inhalatorji, ki so z vami ob dobrih, slabih, napornih, sproščujočih   trenutkih. Z njimi je boljše razpoloženje le vdih stran. Ne smemo pozabiti tudi na podjetje Bonnuts, ki nas zalaga s svojo izjemno ponudbo oreščkov, semen, kandiranega sadja- skratka vsega zdravega za ustvarjanje jedi izpod receptov v knjigi Zdravo, Tereza ter Nanidesign s svojimi prekrasnimi kreacijami, tako za odrasle kot tudi otroke.Sledite nam