fbpx

Nezaključen študij? Čas je za spremembo.

Aktualno, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Če se zdaj odločite za študij, bo kljub zaposlitvi in družini, lažje študirati, saj imate na izbiro online študij.

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili? Se vam ne zdi škoda, da bi toliko opravljenih predmetov ostalo brez potrditve – diplome? Odločite se za nadaljevanje študija, saj je dokazano, da diploma prinaša pozitivne spremembe v karieri.

Ko ste bili stari 19 let niste imeli predstav, kaj bi sploh radi želeli v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši. Niste imeli praktičnih izkušenj, podali ste se na popolnoma neznano pot. Sčasoma ste ugotovili, da vam študij ni zanimiv, poiskali ste si delo in začeli služiti svoj denar. Študij ste potisnili na stran. Potem je prišla družina. Tudi delodajalec vam je vedno bolj zaupal in vam dodeljeval vedno bolj zahtevne strokovne naloge. Veliko ste se sproti izobraževali. Dosegli ste že skoraj vse v življenju, a nekaj je ostalo neizpolnjeno – diploma. Se sliši znano? Zdaj je čas za spremembo!

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

V vseh vaših letih dela ste si pridobili ogromno izkušenj, ki jih boste lahko odlično povezovali z novim znanjem, ki ga boste pridobili med študijem. Tudi delodajalci bodo po samo nekaj mesecih že prepoznali spremembe. Prav tako pa ste sedaj zagotovo bolj odgovorni, bolj zavzeti in bolj ambiciozni.

A kako študirati, če pa imam sedaj bistveno manj časa?

Ker ste zaposleni, nekateri imate tudi družino, bo online študij prava izbira. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani.

Vodilna in največja fakulteta za online študij v Sloveniji je DOBA Fakulteta. Imajo zelo veliko izkušenj s prehodi iz drugih fakultet. Kar 91 % študentov, ki se prepiše iz druge fakultete študij tudi uspešno zaključi v predvidenem roku. Razlogov za to je več, a zagotovo sta ključna dva: njihov online študij z zelo intenzivnim osebnim odnosom in praktična naravnanost programa.

Pišite jim na [email protected] ali jih pokličite na 02 228 38 90. Njihovi svetovalci za študij vam bodo svetovali tudi o možnosti priznavanja predmetov, ki ste jih v preteklosti že opravili.

Želite izvedeti več …

Klasični in online informativni dan 

Četrtek, 25. avgust ob 10.00 in ob 19.00 – rezervirajte si termin

Želite prejeti letak in informacije o programu?

Izpolnite informativno prijavo že danes.

Osebno svetovanje

Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na [email protected]

Vpis poteka cel september.

Zanimivost – Kar 96 % diplomantov online študija na Dobi bi za svoj študij še enkrat izbralo online študij.

 


Sledite nam