Čas je, da zaključite študij

Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Diploma dokazano prinaša pozitivne spremembe v karieri, zato se odločite za nadaljevanje študija.

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili?

Odločite se za nadaljevanje študija, saj je dokazano, da diploma prinaša pozitivne spremembe v karieri.

Ko ste bili stari 19 let niste imeli predstav, kaj bi sploh želeli početi v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši. Niste imeli praktičnih izkušenj, podali ste se na popolnoma neznano pot. Sčasoma ste ugotovili, da vam študij ni zanimiv, poiskali ste si delo in začeli služiti svoj denar. Študij ste potisnili na stran. Potem je prišla družina. Tudi delodajalec vam je vedno bolj zaupal in vam dodeljeval vedno bolj zahtevne strokovne naloge. Veliko ste se sproti izobraževali. Dosegli ste že skoraj vse v življenju, a nekaj je ostalo neizpolnjeno – diploma.

Se sliši znano? Zdaj je čas za spremembo!

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

V vseh vaših letih dela ste si pridobili ogromno izkušenj, ki jih boste lahko odlično povezovali z novim znanjem, ki ga boste pridobili med študijem. Tudi delodajalci bodo po samo nekaj mesecih že prepoznali spremembe. Prav tako pa ste sedaj zagotovo bolj odgovorni, bolj zavzeti in bolj ambiciozni.

Kako študirati, če je sedaj bistveno manj časa?

Ker ste zaposleni, nekateri imate tudi družino, bo online študij prava izbira. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani.

Vodilna in največja fakulteta za online študij v Sloveniji je DOBA Fakulteta. Njihove svetovalce za študij pa tudi povprašajte o možnosti priznavanja predmetov, ki ste jih v preteklosti že opravili.

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen vpogled v online študij.

Želite izvedeti več:

Klasični in Online informativni dan
Ljubljana, Maribor, Koper in online – preverite termine

Osebno svetovanje v živo, po telefonu, mailu
Vsak delovni dan – termin si rezervirajte na [email protected] ali 02 228 38 90

Želite prejeti letak in informacije o programu?
Izpolnite informativno prijavo že danes.

Zanimivost – Kar 96 % diplomantov online študija na Dobi bi za svoj študij še enkrat izbralo online študij.