fbpx

Neverjetni rezultat raziskave: najboljši medij za nakup ležišča je splet

Novice

Pred nakupom novega ležišča smo večkrat postavljeni pred dilemo, katero ležišče je za nas ali naše družinske člane najbolj primerno.

Pred nakupom novega ležišča smo večkrat postavljeni pred dilemo, katero ležišče je za nas ali naše družinske člane najbolj primerno. Seveda si takšno ležišče želimo po najboljši ceni.

Na tržišču je veliko izdelkov, zato je izbira še težja. Tudi s kratkim testiranjem v trgovinah, kjer se lahko na ležišče uležemo, ne moremo biti prepričani, da je ležišče pravo za nas. Na ležišču moramo namreč nekaj časa spati in šele na podlagi tega lahko ugotovimo ali nam popolnoma ustreza.

»Tisti, ki kupijo ležišče preko spleta, so z nakupom bolj zadovoljni kot tisti, ki ležišče kupijo v trgovini,« je pokazala ameriška raziskava. Splet namreč omogoča več časa za natančno preučitev vseh informacij, medtem ko je v trgovini za to manj časa, odločitev za nakup pa bolj hipna in na prvo žogo.

Kjerkoli se boste za nakup ležišča odločali, preverite:

–          iz koliko con je ležišče sestavljeno. Najboljša so 7-conska ležišča kar pomeni, da so sestavljena iz sedmih različnih trdot. Tako je zagotovljeno, da je telo pravilno podprto v predelu glave, ramen, bokov, ledvenem predelu in nogah. Hrbtenica ima obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar odpravlja bolečine.

vitapur-lezisce

–          Vam bolj ustreza mehkejše ali trše ležišče? Najbolj idealno je ležišče, ki  je narejeno po vaši meri (glede na vašo višino, težo, spalne navade) in iz naravnega materiala lateks, ki zagotavlja popolno prilagajanje vašemu telesu. Odlična rešitev so tudi penasta ležišča, ki imajo dve trdoti in so kot taka zelo univerzalna. Če vam je ležišče premehko, ga samo obrnete in že imate tršo spalno podlago, ki se vam popolnoma prilega.

–          Prepričajte se, da je ležišče zračno, antibakterijsko  in antialergijsko. Najbrž si ne želite spati na leglu pršic in bakterij. Preverite, če ima ležišče antibakterijsko zaščito in če je zračno. Zračno ležišče ima tudi veliko daljšo življenjsko dobo.

Ne spreglejte Vitapurjeve razprodaje: univerzalno 7-consko ležišče, z dvema trdotama, sedaj kar 60% ceneje. Več informacij preverite tukaj.

Lahko noč in zdrav spanec vam želimo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam