fbpx

Nepovratna sredstva Eko sklada za Petrolove energetske rešitve za dom

Novice

Pomlad je končno zasijala v vsej svoji lepoti, z nezadržno hitrostjo pa se nam že približujejo prazniki.

Sonce

Pomlad je končno zasijala v vsej svoji lepoti, z nezadržno hitrostjo pa se nam že približujejo prazniki. Že veste jih boste preživeli? V ponudbi Petrol Travel poiščite vam najljubšo destinacijo. Najboljšo ceno pa vam zagotavljamo mi. Če boste smuknili na morje, načrtujte postanek na naših bencinskih servisih. Kava na poti vas čaka tako na naših slovenskih, kot tudi na hrvaških bencinskih servisih. In ne pozabite, da z vsako skodelico kave prejmete zlato zrno, s petimi zbranimi zlatimi zrni pa brezplačno skodelico vam najljubše kave. Pa srečno soncu naproti!

Nepovratna sredstva Eko sklada za Petrolove energetske rešitve za dom

energetske_resitve_0_0Eko sklad je v letu 2013 objavil razpis za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe v rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb (Javni poziv 18SUB-OB13). S prijavo na razpis in z nakupom preko Petrola, si lahko pridobite povrnjenih tudi do 25% sredstev investicije za naše celovite pakete energetskih rešitev za dom:

termosolarni sistemi, toplotne črpalke za pripravo tople sanitarne vode, ogrevalne toplotne črpalke, peči na pelete, IR dogrevanje in druge energetsko učinkovite in okolju prijazne rešitve za dom na www.petrol.si/energija-za-dom/.

Eko Sklad omogoča nepovratna sredstva do višine 25% vrednosti  investicije

Več informacij o samem postopku prijave na razpis prejmete na spletni strani Eko Sklada, na spletni strani pa boste našli navodila in nasvete za prijavo na razpis.

V Centru energetskih rešitev v BTC-ju v dvorani 2, vam bodo naši svetovalni pomagali tako z izborom prave energetske rešitve za vaš dom kot tudi pri prijavi za nepovratna sredstva Eko Sklada.

Oglasno sporočilo


Sledite nam