fbpx

Neo-posvetovalnica z dr. Pušenjakom

Dogodki, Novice

Vabljeni na posvet s strokovnjakom v prostore družbe Neocelica v Ljubljani, ki bo potekal 23. oktobra 2014 ob 17. Uri …

Vabljeni na posvet s strokovnjakom v prostore družbe Neocelica v Ljubljani, ki bo potekal 23. oktobra 2014 ob 17. uri.

Spoštovana bodoča mamica

Obdobje nosečnosti je za žensko posebnega pomena. Nosečniški trebušček raste, brce in premiki otroka pa iz dneva v dan namigujejo, da se rok poroda bliža in s tem tudi nova življenjska vloga bodočih staršev. Devet mesecev načrtovanja, ki je zaznamovano z najrazličnejšimi odločitvami, pa vendar je na koncu najbolj pomembno, da je in bo tudi v prihodnje naš otrok zdrav. Čarobnega recepta, ki bi zagotavljal zdravje naših otrok žal ni, se je pa v zadnjem desetletju povečal pomen shranjevanja matičnih celic iz novorojenčkove popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Novorojenčka lahko tako že v porodnišnici obdarimo z darilom, ki je neprecenljivo – shranitvijo njegovih matičnih celic.

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka? Kje v Sloveniji lahko matične celice shranimo?

O vseh dilemah se boste lahko pogovorili z mag. Stankom Pušenjakom, dr. med., specialistom ginekologom in porodničarjem, na NEO-POSVETOVALNICI, ki bo potekala v četrtek, 23. oktobra 2014 ob 17. uri v prostorih družbe Neocelica, v Ljubljani.

neocelica-dogodek

Prijave sprejemajo na brezplačni telefonski številki 080 88 48, na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

Vsaka udeleženka Neo-posvetovalnice prejme darilca, ki jih prispeva Baby center, brezplačno uro joge za nosečnice v Studiu Prosapia ter brezplačno brezkofeinsko ali ječmenovo kavico, ki jo podarja kavarna Nakavo.

Prisrčno vabljeni tudi bodoči očki.

Oglasno sporočilo


Sledite nam