fbpx

NEO-POSVETOVALNICA z dr. Pušenjakom

Dogodki, Novice

O matičnih celicah bomo s strokovnjakom dr. Pušenjakom govorili v četrtek 25. septembra ob 17. uri v prostorih družbe Neocelica, v Ljubljani.

Spoštovana bodoča mamica,

Obdobje nosečnosti je za žensko posebnega pomena. Nosečniški trebušček raste, brce in premiki otroka pa iz dneva v dan namigujejo, da se rok poroda bliža in s tem tudi nova življenjska vloga bodočih staršev. Devet mesecev načrtovanja, ki je zaznamovano z najrazličnejšimi odločitvami, pa vendar je na koncu najbolj pomembno, da je in bo tudi v prihodnje naš otrok zdrav. Čarobnega recepta, ki bi zagotavljal zdravje naših otrok žal ni, se je pa v zadnjem desetletju povečal pomen shranjevanja matičnih celic iz novorojenčkove popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Novorojenčka lahko tako že v porodnišnici obdarimo z darilom, ki je neprecenljivo – shranitvijo njegovih matičnih celic.

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka? Kje v Sloveniji lahko matične celice shranimo?

O vseh dilemah se boste lahko pogovorili z mag. Stankom Pušenjakom, dr. med., specialistom ginekologom in porodničarjem, na NEO-POSVETOVALNICI, ki bo potekala v četrtek, 25. septembra 2014 ob 17. uri v prostorih družbe Neocelica, v Ljubljani.

Prijave sprejemajo na brezplačni telefonski številki 080 88 48, na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

Vsaka udeleženka Neo-posvetovalnice prejme darilca, ki jih prispeva Baby center, brezplačno uro joge za nosečnice v Studiu Prosapia ter brezplačno brezkofeinsko ali ječmenovo kavico, ki jo podarja kavarna Nakavo.

Prisrčno vabljeni tudi bodoči očki.

posvetovalnica-intro

Kdo je mag. Stanko Pušenjak?

stankoMag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar z Ginekološke klinike UKC Ljubljana, je ugleden strokovnjak za perinatalno medicino. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. Že vrsto let aktivno sodeluje s spletno stranjo Med.over.net, kjer je moderator foruma ABC ginekologije in porodništva.

Oglasno sporočilo


Sledite nam