fbpx

Neo-posvetovalnica z dr. Polono Podnar

Novice

Obdobje nosečnosti je za žensko posebnega pomena. Nosečniški trebušček raste, brce in premiki otroka pa iz dneva v dan namigujejo, da se rok poroda bliža in s tem tudi nova življenjska …

Spoštovana bodoča mamica

Obdobje nosečnosti je za žensko posebnega pomena. Nosečniški trebušček raste, brce in premiki otroka pa iz dneva v dan namigujejo, da se rok poroda bliža in s tem tudi nova življenjska vloga bodočih staršev. Devet mesecev načrtovanja, ki je zaznamovano z najrazličnejšimi odločitvami, pa vendar je na koncu najbolj pomembno, da je in bo tudi v prihodnje naš otrok zdrav. Čarobnega recepta, ki bi zagotavljal zdravje naših otrok žal ni, se je pa v zadnjem desetletju povečal pomen shranjevanja matičnih celic iz novorojenčkove popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Novorojenčka lahko tako že v porodnišnici obdarimo z darilom, ki je neprecenljivo – shranitvijo njegovih matičnih celic.

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka? Kje v Sloveniji lahko matične celice shranimo?

O vseh dilemah se boste lahko pogovorili s Polono Podnar, dr. med., na gorenjski NEO-POSVETOVALNICI, ki bo potekala v sredo, 14. januarja 2015 ob 17. uri v prostorih Medicinskega centra Podnar, Poslovna cona A18, Šenčur.

Prijave sprejemamo na brezplačni telefonski številki 080 88 48, na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

neo posvetovalnica
Vsaka udeleženka Neo-posvetovalnice prejme simpatična darilca, ki jih prispeva Baby Center, brezplačno uro pilatesa za nosečnice v Studiu Prosapia ter brezplačno brezkofeinsko ali ječmenovo kavico, ki jo podarja kavarna Nakavo.

Prisrčno vabljeni tudi bodoči očki.

Oglasno sporočilo


Sledite nam