Si želite estetsko preobrazbo? Prijavite se na veliki Med.Over.Net natečaj!

Lepota, Novice, Zanimivo

Z IMED lepotno preobrazbo do sijočega videza v novem letu! Si upate? Prijavite se na nagradni natečaj!

Srečnica, ki prejme sanjsko nagrado –
brezplačno profesionalno IMED lepotno preobrazbo je
SUZANA HABOT.
Čestitke!

Poliklinika IMED ponosno predstavlja močno okrepitev v svoji strokovni ekipi, Vladimirja Borića, dr. med. specialista maksilofacialne kirurgije. V ta namen vas želi nagraditi z enim od estetskih posegov po vaši izbiri (blefaroplastika, augmentacija, obrazni lifting, liposukcija, abdominoplastika, rinoplastika) v vrednosti od 1.326,00 do 3.316,00 eur (10.000 do 25.000 hrk).

Zagotovo ima vsak izmed nas skrite želje. In prav je, da jih izpolnite tudi sebi!

Vedno mislimo na druge, nase pa se le redko spomnimo …

Sodobno izročilo pravi: »Osebno zadovoljstvo je ključ do sreče.«

Style.Over.Net in Med.Over.Net vas za letošnje praznike osrečujeta in vam v sodelovanju s Polikliniko IMED podarjata lepotno preobrazbo.

Izmed prijavljenih kandidatk/ov bo izžreban/a srečnica/k, ki bo prejel/a sanjsko nagrado – profesionalno lepotno preobrazbo!

Natečaj poteka od 21. 12. 2017 do 22. 1. 2018 do polnoči.

Od vseh prijavljenih, bomo žrebali 1 osebo, ki bo prejela brezplačno IMED lepotno preobrazbo po izboru.

Na IMED preobrazbi vam bodo strokovnjaki svetovali in pomagali do sijočega videza. Vse posege bo fotograf dokumentiral za namen objave na spletnih straneh Poliklinike IMED, Style.Over.Net in Med.Over.Net.

Pohitite s prijavo!

Ste ZA? Vse, kar potrebujete, je malo sreče in kanček poguma.
V nagradnem natečaju sodelujete tako, da v priloženem obrazcu napišete, zakaj ste prav vi prava oseba za preobrazbo in ta prispevek obvezno delite na svojem facebook profilu!

S prijavo na natečaj se strinjate s sodelovanjem na IMED lepotni preobrazbi, ki bo potekala najkasneje do 31. 3. 2018 ter s splošnimi pogoji.

Nagrajenec/ka bo objavljen/a v petek, 26. 1. 2018, na spletnih straneh Poliklinike IMED, Style.Over.Net, Med.Over.Net, poleg tega pa obveščena z elektronskim sporočilom.

IZPOLNITE IN SODELUJTE!

Prijavite se na natečaj za IMED lepotno preobrazbo

Na kratko opišite zakaj bi bili ravno vi prava oseba za preobrazbo.
Vse prijave bodo obravnavane zaupno.

Napiši pismo

Ime

Priimek

Ulica

Poštna številka in pošta:

E-naslov

Z oddajo obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili sodelovanja.

 

RSS Ustavi se!

 • O mačku, ki mi je sledil
  Nora, skoraj nemogoča in malce divja ideja se ti nekega dne preprosto prikrade v misli. Kot mlada mačica, ki pokuka izza plota in medtem, ko jo presenečen opazuješ, premišljuješ.
 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše.