fbpx

Mag. Nataša Durjava: Svet mladostnikov

Intervju, Video

Mag. Nataša Durjava, geštalt izkustvena družinska psihoterapevtka, ravnateljica vrtca Tržič in moderatorka foruma Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme.

Mag. Nataša Durjava, geštalt izkustvena družinska psihoterapevtka, ravnateljica vrtca Tržič in moderatorka foruma Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme.

Intervju: (Pre)hitro odraščanje otrok –  izziv za šole, starše in otroke

Mladi, ki si želijo (pre)hitro odrasti. Starši, ki jim ne znajo ali zmorejo prisluhniti. Kakšne so težave današnjih mladostnikov? Kje iskati vzroke za določeno nesprejemljivo vedenje? Kakšne so možnosti in pristojnosti učiteljev in šol? Na ta in še mnoga druga vpršanja smo skušali poiskati odgovore z mag. Natašo Durjava, geštalt izkustveno družinsko psihoterapevtko, ravnateljicoo vrtca Tržič in moderatorko foruma Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme.

 

Intervju: Virtualni svet – prijatelj ali prikriti izdajalec mladih?

Kakšne so stiske mladih? Komu se lahko dandanes resnično zaupajo? Kaj je razlog, da mladi dandanes objavljajo izjemno eksplicitne fotografije na medmrežju? Kaj iščejo, česa jim primanjkuje? Kako pomagati otroku, ko na medmrežju ne dobi pričakovanega odziva, ali je le ta negativen? Svet staršev in svet otrok. Tako različna, pa vendarle izjemno podobna. Prisluhnite kratkemu intervjuju in izvedeli boste več.
 

Se soočate z vzgojnimi dilemami? Se vam najstnik vztrajno upira? Imate doma šoloobveznega otroka, ki ne želi hoditi v šolo? Vabljeni na spletni forum Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme, kjer lahko preberete nasvete in izkušnje staršev. V kolikor želite, pa lahko povprašate za strokovno mnenje tudi vi.

 


Sledite nam