fbpx

Naredi sam in osvoji bogato nagrado

Zanimivo

Kljub temu, da lahko danes skoraj vse kupimo v trgovini, je veliko lepši občutek, ko nekaj naredimo kar sami. Poleti se naši najmlajši radi igrajo na peščenih plažah. Zakaj jim ne bi polepšali poletja in jim tako igro omogočili kar doma?

Kdo od nas se kot otrok ni veselo igral v peskovniku? Otroška domišljija med igro dobi krila in nenadoma je peskovnik lahko vse, od gradu do vesoljske ladje. Naredite vašemu otroku peskovnik in z njim osrečite sebe in svoje najmlajše. Trenutno lahko združite tudi prijetno s koristnim – sodelujte v OBIjevi nagradni igri ter se potegujte za OBI darilne kartice.

Zabava za celo družino

Vsak rabi kak počitniški projekt, ki ga bo zaposlil med dopustom. Združite svojo kreativno žilico z izdelavo nečesa praktičnega in naredite svoj peskovnik. OBI in njihov DIY mojster Admir, so za vas pripravili čisto vse kar potrebujete: podrobna navodila, video in seznam vsega kar potrebujete in kar lahko dobite v OBI trgovinah.

Peskovnik Filip, ki ga boste tako lahko izdelali, je primeren tudi za začetnike. Njegova izdelava vam bo vzela le nekaj ur. Priporočljivo je, da vam pri njegovi izdelavi pomaga še kaka oseba, tako da v projekt lahko vključite svoje prijatelje ali pa otroke in iz gradnje peskovnika naredite zabavno druženje.

Peskovnik ima pokrov, ki se ob odprtju spremeni v dve klopi z naslonjali. Na klopeh lahko sedijo otroci med igro ali pa starši med nadzorovanjem igre njihovega malčka. Pokrov bo peskovnik obvaroval pred živalmi, ki bi se lahko odločile peskovnik uporabiti za domovanje ali pa stranišče, poleg tega pa boste lahko v njem imeli pospravljene tudi vse igrače.

Navodila so tudi za ta projekt zelo natančno predstavljena od skice pa do končnega izdelka na spletni strani trgovine OBI, poleg tega pa vas bo Admir v video posnetku vodil čez vse korake, dokler ne boste tudi vi imeli svojega peskovnika.

Pokažite, kaj ste naredili in sodelujte v žrebanju za bogate nagrade

OBIjev mojster Admir vam vsak mesec predstavi nov “naredi si sam” projekt. Izberite si svojega najljubšega, ga izdelajte in fotografirajte. Sliko prilepite v komentar pod Facebook objavo o nagradni igri in že boste v izboru za eno od nagrad.

Prva nagrada je OBI darilna kartica v vrednosti kar 500€, druga nagrada je OBI darilna kartica v vrednosti 250€, trideset drugih izžrebancev pa bo dobilo OBI darilno kartico v vrednosti 40€.

Ne odlašajte s svojim najnovejšim projektom, pokažite svoje znanje in kreativnost ter sodelujte v nagradni igri za kar 500€. Izdelajte peskovnik Filip ali pa katerega od drugih projektov in se potegujte za OBI nagrade!


Sledite nam