fbpx

Naravno skozi meno!

Novice, Zanimivo, Žensko zdravje

Ko se spreminja hormonsko ravnovesje, si pomagajte z rastlinskimi pripravki za telesno in duševno dobro počutje.

Ocenjeno je, da zaradi vročinskih valov, izbruhov znojenja in razpoloženjskih nihanj trpita približno dve tretjini vseh žensk v meni. Vsaka četrta ženska se v tej fazi življenja ukvarja tudi z občutljivim mehurjem. Proti temu lahko ciljno nekaj naredite: z močjo narave!

Čas menopavze, čas dobrega počutja!

Hormonsko ravnovesje se spremeni, telo se spreminja: mena je naravni proces, ki se običajno začne po 40. letu življenja. Vročinski vali, izbruhi znojenja in razpoloženjska nihanja so lahko izziv. Ponovno je treba vzpostaviti telesno in duševno ravnovesje. Posebno pomemben je zdrav način življenja z uravnovešeno prehrano in rednim gibanjem. Študije kažejo, da 40 % žensk s težavami zaradi mene posega po rastlinskih pripravkih – kar je upravičeno.

Izoflavoni – brez hormonov, varno in učinkovito

Za ponovno vzpostavitev dobrega počutja na naravni način so rastlinske snovi idealne. Posebno učinkoviti so na primer izoflavoni. Te dragocene sekundarne rastlinske sestavine, ki jih pridobivajo iz soje in črne detelje, so že dolgo preizkušene in ne vsebujejo hormonov. Delujejo tam, kjer povzročajo hormonska nihanja vročinske vale in duševno neravnovesje. Tako čisto naravno poskrbite za ohranjanje notranjega ravnovesja ženskega telesa. Preizkušene rastlinske snovi so idealne tudi za dolgotrajno uporabo: na tisoče študij dokumentira učinkovitost in dobro prenašanje teh rastlinskih pomočnikov, s katerimi je ženska najbolje opremljena za meno.

Dr. Böhm® Isoflavon forte 90 mg obložene tablete – rastlinska moč za ženske nad 40

ps_slo_iso90mg_30stk_art01_3c_webDoživite menopavzo s polno vitalnostjo in veseljem do življenja! Dr. Böhm® Isoflavon forte obložene tablete podpirajo vaše dobro počutje popolnoma naravno, rastlinsko in zagotovljeno brez hormonov. Z naravnimi izoflavoni iz rdeče detelje in soje ter z dodatkom vitamina B6 in svetlinovega olja – dokazano že desetletja.

Dr. Böhm® preizkušena kakovost iz lekarne – številka 1 iz Avstrije.

Posebni izvleček iz bučnih semen – oslabljen mehur pod nadzorom

Še ena težava, ki se pogosto pojavlja prav v meni: mehur je oslabljen – posledica sta pogosto tiščanje na vodo ali nenamerno uhajanje vode. Običajno je krivi mišičevje medeničnega dna. Če je oslabljeno zaradi nosečnosti, poroda ali hormonske spremembe v meni, mehurja več ne podpira ustrezno in seča več ni možno dobro zadrževati. S ciljno vadbo lahko okrepimo mišičevje medeničnega dna in delovanje mehurja, pomaga pa lahko tudi moč od znotraj: veliki odmerki posebnih izvlečkov štajerske medicinske buče dokazljivo krepijo medenično dno in mehur. Kot kaže študija, je možno neželeno uhajanje urina s posebnim izvlečkom bučnega semena še po šestih tednih zmanjšati za skoraj 70 %.

Dr. Böhm® bučne tablete za ženskeza občutljiv mehur

kurbis_fdf_si_2016Dr. Böhm® bučne tablete za ženske
vsebujejo patentiran posebni ekstrakt iz visokokakovostnih štajerskih bučnih semen v 20-kratni koncentrirani obliki. Krepijo tako ženski mehur kot tudi mišičevje medeničnega dna. Kombinacija s sojinimi izoflavoni dodatno prispeva k izboljšanju dobrega počutja ženske.

Dr. Böhm® preizkušena kakovost iz lekarne – številka 1 iz Avstrije.


Sledite nam