fbpx

Naravno obvladovanje bolečine

Novice

Inovativna formula iz naravnih substanc, ki omogoča zmanjšanje in lajšanje bolečin po naravni poti.

Inovativna formula iz naravnih substanc, ki omogoča zmanjšanje in lajšanje bolečin po naravni poti. Deluje v sinergiji z naravnimi in eteričnimi olji ter je naravna in zanesljiva pomoč brez stranskih učinkov za izboljšanje vašega počutja.

Uporaba: Na očiščeno in nepoškodovano kožo rahlo vtremo Direkt gel.

Bolečina je tegoba mnogih v vsakdanjem življenju. Psihološki učinki so lahko uničujoči in segajo od depresije, strahu, nespečnosti do nerazpoloženja itd. Ameriški kongres je celo razglasil »desetletje obvladovanja in raziskovanja bolečine«. Znanstveniki razvijajo sistem bolečine na molekularni ravni. Skušajo izolirati gene povezane z bolečin in druge paralelne dejavniki.
V svoji osnovi in najbolj akutni obliki je bolečina lahko dobra, sicer bi prišlo do usodnih udarcev, okvar, opeklin itd.

Kronična bolečina pa je lahko oblika revmatoidnega artritisa, okvare živca, išiasa in podobno.

Občutek se začne v celicah, nonireceptorjih, ki se odzivajo tako, da pošljejo električna sporočila v del hrbtenice, ki se imenuje hrbtni rog. Tu živčni prevodniki in druge kemične snovi posredujejo signal možganom, ki takoj sproži »alarm«. Možgani interpretirajo sporočilo in se nato odzovejo tako, da spustijo vojsko zatiralcev bolečine, endorfine ali endogene opioide, kot tudi druge snovi, kot je norepinefrin, ki blažijo bolečino. Ko so pred tridesetimi leti izolirali substanco P, kot prenašalca bolečine so ga imeli za edinega. Danes je znano, da je le eden od mnogih kemičnih snovi, ki imajo vlogo pri spominu in depresiji. Kako se vsi ti povezujejo med seboj je odvisno od vrste dejavnikov: kako resna je bolečina, ali obstaja takojšnja grožnja.

Ko se sistem, ki deluje nam v prid poruši, se konča s kronično bolečino . Seveda pa tudi psihološko stanje lahko spremeni način obdelave bolečine v možganih. Pri bolečini igrajo pomembno vlogo tudi hormoni. Izolacija genov, povezanih v bolečino, prinaša obširno novo razumevanje tega, kako se sprožijo posamezni  odzivi. Majhna variacija v genu comt,  pomaga v možganih uravnavati kemične snovi kot so dopamin in noradrenalin, ločuje občutljivost od stoičnosti, ko gre za prenašanje bolečine. Med mnogimi aminokislinami v genu sta dve (valin in methionin), ki na primer določata kje bo bolečina bolj ali manj izrazita.

42F8B2FE-A0D5-11E1-A0B7-DA0166B94067

Naš preparat »DIREKT« vsebuje specialni FITO KOMPLEX  P, ki deluje  tako,da vpliva na nevropeptid iz družine P- substanc, ki je pomembna pri prenosu signalov bolečine v osrednji živčni sistem. Ko je čutni nevron izpostavljen delovanju FITO KOMPLEXA P se zmanjša njegova sposobnost pošiljanja signalov za bolečino, preprečuje blokade in aktivira pretok vitalne energije zaradi informacij, ki jih komplex vsebuje. Takoj čutimo hitro olajšanje.

Z inovativno formulo smo iz naravnih substanc razvili preparat, ki omogoča obvladovanje bolečine!
 

DIREKT je naravna in zanesljiva pomoč brez stranskih učinkov za izboljšanje vašega počutja in učinkovito deluje pri:

  • bolečinah v sklepih, mišicah, tetivah in križu
  • udarcih in poškodbah
  • krčih
  • preležaninah

     

DIREKT je kombinacija eteričnih olj menthae piperite in mentola, ki hitro lokalno blaži in lajša bolečine, umirja razdraženosti živčevja, občutljivega na bolečino ter pospeši prekrvavitev prizadetega mesta.
Cena: 23,70€

NARAVNO, BREZ PARABENOV, MINERALNIH OLJ, SINTETIČNIH AROM.
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH IN NE VSEBUJE ŽIVALSKIH SESTAVIN.

Direkt gel lahko naročite preko e-maila na: [email protected] ali gsm: 040 688 222
Izdelek vam pošljemo po pošti ( 3,50 eur), pri nakupu nad 50 eur poštnine ni.
Zastopstvo in prodaja: Specula d.o.o.

Oglasno sporočilo


Sledite nam