fbpx

Naravni zeliščni izdelki za pse in mačke

Novice

Vse uporabnike portala Med.Over.Net v času prazničnega decembra čaka 7% popusta na vse Dorwest izdelke, ob nakupu preko spletne strani.

Predstavljamo vam proizvode svetovno znanega proizvajalca naravnih zeliščnih prehranskih dopolnil Dorwest Herbs za pse in mačke. Izdelki visoke kakovosti, kontroliranega porekla in predvsem naravnega izvora s 60-letno Dorwesttradicijo se uporabljajo za najrazličnejše namene (za prožnejše sklepe, krepitev imunskega sistema, lajšanje kotenj, bogatejšo dlako, … ). Izdelki se zaradi svoje sestave odlično kombinirajo s predpisanimi zdravili.

Naši najbolj prepoznani izdelki so:

Dorwest   Dorwest

V današnjem času je vse več težav z alergijami, pri katerih pa vemo da je težko ugotoviti natančen vzrok ter odstraniti vse povzročitelje. V ta namen Dorwest ponuja odlično rešitev za lajšanje tegob, ki jih povzročajo alergije: priporoča se tretma z izdelkoma Česen in grško seno ter Zelenjavno mešanico.
Poleg specifičnih izdelkov za posebne namene, pa vam ponujamo tudi splošno vitaminsko – mineralno mešanico, ki vsebuje 8 zelišč in delujejo krepilno na celoten organizem – Čuvajeva mešanica ter Kelp morska alga, ki je odličen pripomoček za boljšo rast dlake in dobro pigmentacijo. Kelp je naravno bogat s 37 minerali in elementi (jodom, žveplom, kalcijem, cinkom, magnezijem in železom).
V naši ponudbi pa najdete tudi izdelke za nego psov in mačk – Šampon, ki vsebuje močno aromo mete, ki odganja insekte, bolhe in pršice; ter odlična Zobna pasta, ki ima sprejemljiv mesni okus, tako da je izkušnja čiščenja zob toliko bolj zanimiva in lažja tako za lastnike kot živali. Vsebuje olje žajblja, ki osveži usta in ohranja zdrave dlesni.

Decembrska akcija

Vsem uporabnikom portala Med.Over.Net v času prazničnega decembra nudimo na VSE DORWEST IZDELKE 7% POPUST ob nakupu na naši spletni strani www.dorwest-slovenija.si ali preko telefonskih številk.

VAŠA KODA za popust: MONVAL, ki jo pripišete vašemu imenu ob naročanju.

Več na naši spletni strani www.dorwest-slovenija.si  ali na telefonski številki: 031/755-234 in 041/280-318.

O PODJETJU DORWEST
Dorwest Herbs Ltd. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1948. So ugledno podjetje na področju veterinarskih zeliščnih dodatkov in so člani British Herbal Medicine Association, National Office of Animal Health in Natural Medicines Manufacturers Association. So edina družba, ki proizvaja veterinarska zeliščna dopolnila, ki imajo popoln nadzor nad vsemi procesi – kar vključuje: oblikovanje, izdelovanje, testiranje, pakiranje, skladiščenje in distribucijo veterinarskih zeliščnih dopolnil. Gre za to kaj se dogaja z izdelki preden jih ljudje kupijo, saj s tem lahko zajamčijo najboljše izdelke in zagotovijo njihovo varnost in učinkovitost.

Sproščene in mirne decembrske dni vam želi,
Dorwest Slovenija

Dorwest 

Oglasno sporočilo 


Sledite nam