fbpx

Naravni sirup proti holesterolu

Zanimivo, Zdravoteka

Naravni sirup proti holesterolu se priporoča vsem, ki imajo že dalj časa težave z odvečno maščobo v krvi.

Naravni sirup proti holesterolu in trigliceridom se priporoča vsem, ki imajo že dalj časa težave z odvečno maščobo v krvi in pa tudi popolnoma zdravim ljudem kot preventiva. Danes je povečana raven holesterola v krvi ena največjih in najpogostejših težav sodobnega človeka. Preveč sedenja pred računalnikom, neprestano gledanje televizije, brez športa in rekreacije, pomanjkanje gibanja skozi dan, nepravilna kombinacija živil, neprimerna prehrana, bogata s škodljivimi trans maščobami, so le nekateri od vzrokov za nastanek maščob v krvi, ki so za zdravje zelo nevarne in lahko celo usodne. Maščobe v krvi povzročajo težave s krvnim obtokom, kar lahko povzroči številne zaplete, od zamašitev žil do srčnega napada in kapi, posledično pa celo smrt.

Ponujamo vam izjemen naravni sirup proti holesterolu, ki bo zagotovo pomagal, vendar le v primeru, da ste se trdno odločili za spremembo življenjskih prehranjevalnih navad. Zdravilni napitek z limono in peteršiljem je dober za čiščenje krvnih žil pred škodljivimi maščobami, priporočljiv pa je za vse osebe s težavo s krvnim obtokom v nogah.

Sestavine za pripravo zdravilnega napitka za holesterol:

  • 3 litre vode,
  • 1 kilogram organskih limon,
  • ena vrečka sode bikarbone,
  • 5 do 6 šopkov peteršilja.

Priprava:

Limone operete v čim hladnejši vodi in jih nato potopite še v toplo vodo, ki ste ji pred tem dodali vrečko sode bikarbone. Da limone postanejo bolj mehke je treba počakati vsaj eno uro. Med tem čim bolj na drobno sesekljajte peteršilj (skupaj s steblom), nato pa razrežite še limone skupaj z lupino. Razrezane limone in sesekljan peteršilj vstavite v lonec, prelijte s tremi litri vode in kuhajte na nizkem ognju še 2 do 3 ure, dokler se obe sestavini ne razkuhata. Nato mešanico precedite in tekoči del, naravni sirup, prelijete v čiste kozarce ali steklenice. Po navadi je sirupa za približno 1,5 litra. Še tople kozarce ali steklenice dobro zaprite in shranite v hladilnik, vendar šele, ko se malo ohladijo.

Odmerjanje zdravilnega naravnega sirupa

Ta naravni sirup proti holesterolu in trigliceridom uživajte vsak dan, najbolje zjutraj na tešče, en majhen kozarček 0,03 l. Terapijo izvajajte 14 dni in zagotovo boste zadovoljni s končnim “rezultatom”. Po tem naravnem zdravljenju obvezno opravite tudi preiskave krvi za primerjavo vrednosti pred in po zdravljenju, razlike bodo zagotovo opazne.

Poleg terapije s sirupom se priporoča še čim več hoje in sprehodov, najbolje izven mestnega vrveža, ob reki, v naravi in gozdu, vožnjo s kolesom in lahko do zmerno vadbo, saj bo le-tako to naravno zdravilo za holesterol učinkovito!

 


Sledite nam