fbpx

Naravna lekarna za brezskrbne počitnice vaših najmlajših

Novice, Zanimivo

Med pripravami na počitnice ali piknike in druga druženja na prostem je dobro biti pripravljen na morebitne nevšečnosti.

Prihajajo toplejši dnevi, ko več časa preživljamo zunaj. Med pripravami na počitnice ali piknike in druga druženja na prostem je dobro biti pripravljen na morebitne nevšečnosti. Insekti niso samo nadležni, prenašajo tudi bolezni.

Koža je naš največji organ in za telo opravlja življenjsko pomembne naloge. Za nego nežne in občutljive otroške kože posezite po naravnih in varnih izdelkih. Poiščite učinkovita pršila na naravni osnovi z izbranimi eteričnimi olji.

Zanzi pršilo – Fitobimbi

  • Odvrača insekte
  • Deluje naravno in varno
  • Kožo zaščiti in jo neguje
  • Brez alkohola in DEET.

zanzi_slika

Kako deluje?

Vzajemno delovanje vsebovanih aktivnih učinkovin eteričnih olj limonske trave, krvomočnice, verbene in sivke, tvori zaščitni biofilm na koži in jo tako varuje pred piki insektov in vplivi, ki povzročajo draženja ter preobčutljivost. Vonj teh eteričnih olj je za ljudi prijeten, insekti pa se ga raje izogibajo. Zanzi kože ne draži, ne masti, ne pušča madežev in se hitro vpije. Nanašanje večkrat na dan kožo neguje in je ne zastruplja.


Sledite nam