fbpx

Naložba v zdravje

Novice

Če se počutite, kot da ste brez energije ali če imate preveč kilogramov, izkoristite poletne dni za nov začetek.

Za bolj zdrav način življenja se je preprosto treba odločiti. Če se počutite, kot da ste brez energije ali če imate preveč kilogramov, izkoristite poletne dni za nov začetek. S pomočjo strokovnjakov bo pot lažja.

Health_28Nastanek civilizacijskih ali posledičnih bolezni – bolezni srca in žilja, rakastih obolenj, bolezni presnove, zvišanega krvnega tlaka in debelosti – je posledica sodobnega načina življenja.

Ljudje lahko najbolj vplivamo na učinkovitost svojega obrambnega sistema sami, z lastno aktivnostjo, pri tem pa je zelo dobrodošla pomoč strokovnjakov. V Termah Šmarješke Toplice se s problemi sodobnega načina življenja ukvarjajo že več kot desetletje. S programi medicinskega velnesa – programi razstrupljanja, hujšanja in najnovejšim programom obvladovanja stresa – ljudi ozaveščajo in učijo, kako biti in ostati fizično in psihično čim dlje v najboljši kondiciji.

Razstrupljanje je naložba v telo

V zadnjem času je vedno več govora o razstrupljanju telesa. Zavedamo se, da se v našem telesu nabirajo tudi škodljive snovi, ki jih dobimo s hrano, onesnaženim zrakom, kozmetiko, stresom in celo negativnimi mislimi – vse to se v telesu nabira dan za dnem, leto za letom in počasi ruši notranje biološko ravnovesje.

Čeprav vemo, kaj bi bilo dobro, pa je pot do same izvedbe običajno prezahtevna. Zato je organiziran, strokovno voden in tudi nadzorovan program dobra popotnica, da zastavljeni cilj dosežemo.

»Detoksikacijo telesa najbolje dosežemo s prehranskim postom s sadnimi in zelenjavnimi sokovi«, pojasni prehranska svetovalka Janja Strašek iz Term Šmarješke Toplice, ki individualne programe razstrupljanja sestavi skupaj z zdravnikom in osebnim trenerjem. Dopoldnevi na programu čiščenja telesa so zapolnjeni z različnimi fizičnimi aktivnostmi, popoldnevi pa so namenjeni posebnim terapijam, ki pospešijo izločanje strupov, in sprostitvenim tretmajem, kot so masaže in kopeli, ki ublažijo stresni odziv.

Čudovita lahkost bivanja

SmarjeskeToplice_15Shujšati je težko. To je dejstvo, ki mu je treba pogledati v oči. Preveč kilogramov zmanjša gibljivost, pomeni manj energije in na splošno povečuje ogroženost zdravja za razna obolenja.

V šmarjeških termah boste odvečne kilograme izgubili na zdrav način. Dolgoletne izkušnje in doseženi rezultati gostov kažejo, da so njihovi programi prava pot do želenih rezultatov. Program hujšanja Slim-Fit se problema prekomerne telesne teže loteva celostno. Vključuje individualno prehrano, strokovno vodene športne dejavnosti in sodobne metode »kurjenja« maščobnih oblog, ki poskrbijo za učvrstitev in lifting ohlapnih delov telesa, kjer se maščobne celice najraje zadržujejo (pas, boki, stegna).

Poletje je čas za spremembe:

  • 5-dnevni program razstrupljanja telesa že za 529 EUR
  • 5-dnevni program zdravega hujšanja že za 574 EUR

Cena vključuje program in bivanje v Hotelu Vitarium**** sup.

HotelVitarium_11 Pools_02

Več informacij:

Terme Šmarješke Toplice
T: 07/ 38 43 400, www.terme-smarjeske.si

logoTK

Oglasno sporočilo


Sledite nam