fbpx

Nakupovanje na obroke – povsod!

Novice

Odslej lahko na obroke plačujete na vseh prodajnih mestih doma, po svetu in na spletu. Z obročno kartico Visa Electron, ki jo dobite le v Abanki.

Abanka ponuja edinstveno storitev na slovenskem trgu – obročno odplačevanje kjer koli in kadar koli.

Nakupovanje na obroke pri nas se je v zadnjem času močno razširilo. Omogočajo ga različni ponudniki, da bi potrošnikom olajšali nakupne odločitve. V Abanki so naredili korak naprej. V nasprotju z vsemi obstoječimi rešitvami njihova obročna kartica kreditna Visa Electron omogoča nakupovanje na obroke na vseh prodajnih mestih doma, po svetu in na spletu, ki imajo oznako Visa Electron.

 

Odslej tako plačujem svoje nakupe.

Odslej tako plačujem svoje nakupe.


Kako poteka plačevanje z obročno kartico?

Plačevanje s kartico je preprosto, saj ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup.

Značilnosti obročne kartice

Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od razpoložljivega limita na kartici. Na obrok lahko torej kupite najrazličnejše izdelke in storitve – od novega gospodinjskega aparata, kosa pohištva, zmogljivejšega računalnika do počitnic v zadnjem hipu!

Obročna kartica je na voljo uporabnikom osebnega računa Aračun, Aračun senior ali Premium. Za njeno pridobitev morate biti kreditno sposobni. Če obročno kartico naročite do 30. 9. 2013 prejmete dodatno ugodnost – brezplačno članarino za prvo leto uporabe.

Vas zanima več?

Za več informacij in pridobitev obročne kartice se oglasite v najbližji poslovalnici Abanke, dosegljivi pa so tudi na brezplačni telefonski številki Abafon 080 1 360 ali prek elektronske pošte.

Oglasno sporočilo


Sledite nam